OnePlus 10 Pro heeft een dissipatiegebied zo groot als een smartphone

oneplus 10 pro gebied warmteafvoer details

OnePlus 10 Pro het is zeker een van de meest verwachte vlaggenschepen voor een aantal factoren, maar hieraan kunnen we zeker warmtebeheer toevoegen. De nieuwe smartphone zal inderdaad gebruik maken van een oppervlakte van losbandigheid zeer breed, de grootste van de verschillende modellen die door het merk worden gepresenteerd.

OnePlus 10 Pro: het warmteafvoergebied vergeleken met eerdere smartphones

Over dit detail had de directeur van het R&D-gebied van OnePlus, Liu Fengshuo, die eerst de componenten van het koelsysteem van de smartphone liet zien en vervolgens de technische details profileerde: het is er een Vapor Chamber gecombineerd met een vel grafiet gemengd met koper en silicagel, voor een dekking van 34.119,052 mm².

oneplus 10 pro gebied warmteafvoer details 2

En het is ook merkwaardig om te zien dat alle componenten die in dit systeem aanwezig zijn in staat zijn om de 55% van een vel A4-papier en het bord, vergeleken met OnePlus 9 Pro e 9RT, hij is bijna net zo groot als alle smartphones. Ten slotte verklaart de executive dat dit officieel de krachtigste dissipatie is die ooit op een OnePlus is gezien, een soort voorloper voor de toekomst van het merk.

Er moet ook worden gezegd dat deze stap te wijten is aan de consumptie die door de Leeuwebek 8 Gen 1, die hij dus zou vermijden thermische regeling van het apparaat. Als u meer wilt weten over OnePlus 10 Pro, laten we u de speciale diepgaande analyse na.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren