OnePlus 6 en 6T: einde ondersteuning aangekondigd, er komen geen updates meer

oneplus 6 6t einde van software-ondersteuningsupdates

De voormalige top van het assortiment OnePlus 6 e 6T zijn gekomen om einde van ondersteuning software en hun levenscyclus: ze hebben nu de laatste update ontvangen en er zullen geen updates meer zijn. Hier zijn alle details die door het Chinese bedrijf zijn vrijgegeven, rechtstreeks via het forum.

OnePlus 6 en 6T hebben het einde van hun levenscyclus bereikt en het einde van de software-ondersteuning

OnePlus 6 oxygenos 11 bèta

Via een bericht op het OnePlus-forum bevestigde een medewerker van OxygenOS dat de nieuwste softwareversie het aankomstpunt voor de 6-serie vertegenwoordigt. OxygenOS 11.1.2.2 is de Versione finale en de laatste update gewijd aan OnePlus 6 e 6T: de twee voormalige vlaggenschepen hebben de einde van ondersteuning software en het einde van hun levenscyclus.

oneplus 6 6t einde van software-ondersteuningsupdates

Zoals de forummedewerker zelf aangeeft, ontvingen beide terminals 3 grote updates en meer dan 3 jaar beveiligingsupdates, voor een totaal van ongeveer 60 gesloten bèta en bovendien 30 open bètaversies.

Volgens het script OnePlus 6 en 6T ze ontvangen geen Android 12 en de OxygenOS 12: de oudste ondersteunde modellen zijn de voormalige topklasse 7-serie (bekijk de lijst met smartphone verenigbaar).

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren