OnePlus legt uit waarom OxygenOS 12 achterloopt in Europa

oneplus oxygenos 12

Je hebt misschien gemerkt dat de update naar Android 12 duurt lang om aan te komen en het is ook het geval van OxygenOS 12 di OnePlus. Het bedrijf van Pete Lau is niet de enige die problemen heeft met het uitbrengen van de nieuwe grote Android-update: zelfs Samsung, een van de eersten die de update heeft uitgevoerd, een tegenslag gehad. Zeker als je naar Europa kijkt, zijn er nog maar weinig gebruikers die kunnen bogen op de nieuwste versie van de groene robot: Lindahl wordt bijgewerkt, maar alleen in Azië, OPPO begint deze dagen en Xiaomi neemt het mee naar China met de nieuwe MIUI 13.

Geen OxygenOS 12 in Europa? Het OnePlus-team legt de situatie uit

Ondanks deze vertragingen kan OnePlus bogen op een van de eersten die updaten naar Android 12 met zijn OxygenOS 12. Maar zelfs OnePlus werd gedwongen om stop de uitrol voor dan Neem het terug zodra de gemelde problemen zijn opgelost, maar het is een uitrol die nog lang niet capillair is. in het bijzonder in Europa, waar de update officieel nog niet is uitgebracht voor eigenaren van OnePlus 9 en Pro 9. Terwijl in de VS en India de smartphones zijn bijgewerkt, is de update op ons continent nog steeds verborgen. Maar waarom? Een van de OnePlus-medewerkers op het officiële forum komt tussenbeide om de situatie uit te leggen:

"Hallo allemaal, we hebben gemerkt dat sommige Europese gebruikers vragen wanneer een build voor hen beschikbaar zal zijn. We verzekeren u dat het softwareteam er hard aan werkt om het zo snel mogelijk uit te brengen en het zal geleidelijk worden vrijgegeven in de loop van de maand Januari 2022.

Om enige context te geven waarom Europese builds afzonderlijk worden uitgebracht, is dit te wijten aan een: strengere technische goedkeuring in de EU. De build vereist certificering van meerdere belanghebbenden (verschillende operators in verschillende landen), wat het proces voor deze regio langer maakt. Bedankt voor uw begrip."

oneplus oxygenos 12 vertragingen europa

Kortom, als alles volgens plan verloopt, wordt januari de maand waarin zelfs de Europese bezitters van OnePlus 9 en 9 Pro kunnen updaten naar OxygenOS 12. Dezelfde maand waarin de gebruikersinterface met Android 12 zijn debuut maakt voor de eerste keer eerder -geïnstalleerd op smartphone, dat wil zeggen OnePlus 10 Pro.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren