Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P review: concreetheid schoon gemaakt

review xiaomi mi robotstofzuiger mop p stofzuiger vloerbedekking

We kunnen nu ontegensprekelijk zeggen dat i robotstofzuiger ze zitten bijna in elk huis en zijn een van de meest gebruikte schoonmaakmiddelen geworden. Er is geen twijfel onder de toonaangevende experts over deze oplossingen Xiaomi, die in zijn ecosysteem producten heeft met de meest uiteenlopende kenmerken en de Mijn Vacuum-Mop P Robot het is zeker een van deze, maar het zal de onze hebben overtroffen recensie?

Xiaomi Mi Robot Stofzuiger-Mop P review

Xiaomi mi robotstofzuiger p 01 review

Inhoud van de verpakking

Verpakking goed geoptimaliseerd die van Mijn Vacuum-Mop P Robot in review, die ons naast de stofzuiger een reeks accessoires biedt die nuttig zijn voor huishoudelijke reiniging. We vinden in feite 2 zijborstels, het oplaaddockingstation, een voeding voor hetzelfde, een 2-in-1 tank zowel voor stof als voor het vasthouden van water in de modus vloerreiniging en natte en halfnatte borstels. Hieraan worden de handleidingen toegevoegd.

Ontwerp en materialen

De Xiaomi-robot die we hebben getest, weerspiegelt volledig het ontwerp van veel producten in zijn categorie. Het is dus perfect rond, van gemiddelde grootte (niet te volumineus dan), met de LDS-lasermodule die het mogelijk maakt om zonder obstakels te reinigen en om de woonomgeving nauwkeuriger in kaart te brengen en ook van de tandwielen waarmee u kleine verhogingen zoals tapijten of deurmarkeringen kunt passeren. Het gebruikte materiaal is voornamelijk polycarbonaat, maar het geeft ons geen economisch gevoel, maar het ziet eruit als een high-end model.

Software

xiaomi mi robot p software review

Eerder noemden we navigatie via de LDS-lasermodule en dit brengt ons bij de mogelijkheid om een ​​volledig beeld te hebben van wat we gaan opruimen. Maar hoe kunnen we het allemaal beheersen? De applicatie Xiaomi Home is het juiste antwoord. Nadat we het apparaat via smartphone met de app hebben verbonden, hebben we toegang tot een zeer compleet menu, dat ons een beeld geeft van de omgeving waar het zich bevindt en vooral toegang geeft tot de verschillende reinigings- en wasmodi.

Concreet hebben we dat gedaan 4 snelheid in stofzuigermodus e 3 release-niveaus van water in de vloerreinigingsfunctie. De twee modi kunnen worden gecombineerd voor een volledig beheer van de vloerreiniging. Toegevoegd aan dit is de mogelijkheid om een Virtuele Muur om gebieden te creëren waar de robot geen toegang toe heeft en je kunt ook een soort "borstelen" instellen in een gebied waar het apparaat al is gepasseerd.

Zoals altijd worden aan de softwarekant Xiaomi-producten gepromoot en dit is geen uitzondering. Er is onder andere ondersteuning voor spraakassistenten zoals: Alexa en Google Home.

Bediening - Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P Review

Xiaomi mi robotstofzuiger p 02 review

En we komen bij het hoogtepunt van de recensie van de Xiaomi Mi Robot stofzuiger P., operatie. Omdat het een middelhoog product is, moeten we zeggen dat deze stofzuiger zijn taak volledig doet, zonder echte vegen. In feite kunt u al in de stofzuigermodus belangrijke resultaten zien, zoals op het parket waar het zich optimaal gedraagt. Dit komt doordat de zuigkracht van 2.100 Pa het stelt u in staat om het hele gebied goed te dekken dat u nodig heeft, of het nu een middelgroot huis is of een kantoor van dezelfde grootte.

Voor de schrobmodus, ook hier kunnen we tevreden zijn. Het is niet echt een dweil, misschien als stofzuiger maakt het veel meer, maar hoe? sanering het thuisgebied past perfect. Een tip, de werking van de vloerreiniger moet onmiddellijk geactiveerd worden, anders zou je een druppelend water kunnen aanlopen dat niet gezond is voor de interne componenten.

Zelf doen

Xiaomi mi robotstofzuiger p 03 review

Ook hier zitten we in de verwachtingen die we onszelf hadden gesteld, we sluiten aan bij wat er van deze robot verwacht werd. De batterij van 3.200 mAh garanties tot 2 uur stille reiniging (dus de minder krachtige) en wanneer het automatisch terugkeert naar de basis, duurt het ongeveer 4 uur om terug te keren naar volledige capaciteit. Aangezien het echter mogelijk is om in 2 uur gebruik een goed deel van het huis te bedekken, duurt het opladen niet zo lang.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P Review - Prijs en conclusies

Hoe zit het met, aan het einde van de games, deze Xiaomi-robotstofzuiger in de review? In vergelijking met veel duurdere producten doet het zijn werk eerlijk zonder de maan te beloven en we moeten zeggen dat het op deze manier veel beter is, omdat aan de verwachtingen (die niet laag waren) allemaal wordt voldaan. Echte gebreken hebben we niet gevonden, al zou je van een dubbelwerkende cycloonstofzuiger, zoals een Tineco. Waar te koop Mijn Vacuum-Mop P Robot? U kunt verwijzen naar het aanbod van Amazone, waarin je het voor een zeer aantrekkelijke prijs onder de € 300,- vindt. NB Als u de aankooplink niet ziet, raden we u aan om AdBlock uit te schakelen.

Laatst bijgewerkt met de 14 / 01 / 2022 22: 47
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
brochure