Android 13: met het nieuwe systeem wordt spelen nog sneller

android 13 boost cpu start games

Android 12 is een wereld die gebruikers nog steeds aan het verkennen zijn stap voor stap, maar je bent al aan het nadenken over hoe het zal zijn Android 13. Het laatste nieuws hierover geeft ons echter de mogelijkheid om meer te weten te komen over een interessant kenmerk van het volgende besturingssysteem, dat met name betrekking zal hebben op de CPU en 'de spellen starten.

Android 13 verhoogt de CPU-klok bij het starten van games, volgens de code

Over deze nieuwe Android-functie gesproken is de ontwikkelaar Mishaal Rahman, die enkele zeer emblematische coderegels laat zien over hoe het besturingssysteem de prestaties van de CPU van de smartphone zal beïnvloeden. Met andere woorden, hoe Android-apparaten zullen verbeteren, vooral op het gebied van gaming. Zoals u kunt lezen, gaat het systeem naar: verhoog de CPU-klokfrequentie direct aan het begin van de games, waardoor een snellere en zeker beter presterende configuratie mogelijk is.

Als u echter denkt dat het allemaal rozen en bloemen zijn, moeten we het enthousiasme sussen: in feite is deze functie in eerste instantie mogelijk beschikbaar voor Google Pixel, zowel vorige als volgende of in ieder geval op de smartphones die ze zullen hebben Android 13 vooraf geïnstalleerd. Simpel gezegd, smartphones die slagen Android 12 naar versie 13, zullen ze deze functie niet hebben. Het is niet uitgesloten dat ze in de toekomst dingen kunnen veranderen, maar voorlopig lijkt het vast te zitten in dit beleid.

Dit laat toch zien hoe ze in Android het gaming-probleem steeds meer als een prioriteit nemen en de voorkeur geven aan het starten van de verschillende games met deze gimmicks maakt ook duidelijk dat de richting van het besturingssysteem veel meer kijkt naar prestaties en multimedia dan naar basis functies. Maar de vraag die rijst is: hoe gaan ze om met de temperaturen tijdens deze boost? Zal de dissipatie die we steeds vaker zien in smartphones voldoende zijn?

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren