Android 13: met het nieuwe systeem wordt spelen nog sneller

android 13 boost cpu start games

Android 12 is een wereld die gebruikers nog steeds aan het verkennen zijn stap voor stap, maar je bent al aan het nadenken over hoe het zal zijn Android 13. Het laatste nieuws hierover geeft ons echter de mogelijkheid om meer te weten te komen over een interessant kenmerk van het volgende besturingssysteem, dat met name betrekking zal hebben op de CPU en l 'de spellen starten.

Android 13 zal volgens de code de CPU-klok verhogen bij het starten van games

Over deze nieuwe Android-functie gesproken is de ontwikkelaar Mishaal Rahman, die enkele zeer emblematische coderegels laat zien over hoe het besturingssysteem de prestaties van de CPU van de smartphone zal beïnvloeden. Met andere woorden, hoe Android-apparaten zullen verbeteren, vooral op het gebied van gaming. Zoals u kunt lezen, gaat het systeem naar: verhoog de CPU-klokfrequentie direct aan het begin van de games, waardoor een snellere en zeker beter presterende configuratie mogelijk is.

Als u echter denkt dat het allemaal rozen en bloemen zijn, moeten we het enthousiasme sussen: in feite is deze functie in eerste instantie mogelijk beschikbaar voor Google Pixel, zowel vorige als volgende of in ieder geval op de smartphones die ze zullen hebben Android 13 vooraf geïnstalleerd. Simpel gezegd, smartphones die slagen Android 12 naar versie 13, zullen ze deze functie niet hebben. Het is niet uitgesloten dat ze in de toekomst dingen kunnen veranderen, maar voorlopig lijkt het vast te zitten in dit beleid.

Dit laat zeker zien hoe ze in Android steeds meer de gaming-kwestie als prioriteit nemen en het aanmoedigen van de lancering van verschillende games met deze trucs maakt ook duidelijk dat het beheer van het besturingssysteem veel meer kijkt naar prestaties en multimedia dan naar basisfuncties. De vraag die zich echter voordoet is: hoe gaan ze om met de temperaturen tijdens deze boost? Zal de dissipatie die we steeds vaker bij smartphones zien voldoende zijn?

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.