Xiaomi Mi Note 10 Lite-updates in Europa naar MIUI 13 en Android 12 | Downloaden

xiaomi mi noot 10 lite miui 13 android 12

De uitbreiding van de nieuwe gaat door MIUI 13 gebaseerd op Android 12, die nu ook op komst is Xiaomi MiNote 10 Lite. Een nieuws dat voor sommigen misschien vreemd is, aangezien de update nog niet is uitgebracht op Xiaomi Mi Note 10 en Mi Note 10 Pro. Om nog maar te zwijgen van het feit dat dit model niet in China bestaat, omdat het voornamelijk voor Europa en andere landen is gemaakt zoals Rusland en Turkije, wanneer Chinese modellen de update meestal als eerste krijgen.

30 / 03 update: de update start ook in Europa. Vind alle details in het artikel.

De update met MIUI 13 en Android 12 arriveert op Xiaomi Mi Note 10 Lite

YouTube-speler

Het feit is dat Xiaomi Mi Note 10 Lite wordt bijgewerkt om V13.0.1.0.SFNMIXM te bouwen, dat wil zeggen MIUI 13 wereldwijd gebaseerd op Android 12. En dan hebben we het niet over een tussentijdse update Stabiele bèta, maar eerder een permanente update voor iedereen. Het enige dat overblijft is wachten tot het in Europa aankomt in de vorm van MIUI 13 EEA.

Uitrol in Europa | Update 30/03

Het heeft een paar weken geduurd, maar eindelijk komt de update met MIUI 13 en Android 12 ook aan op de Europese modellen van Xiaomi Mi Note 10 Lite. De bouw is de V13.0.1.0.SFNEUXM maar ook dit is in fase Stabiele bèta. Als je niet wilt wachten, kun je de update al handmatig downloaden en installeren (op eigen risico).

Download MIUI 13 en Android 12 voor Xiaomi Mi Note 10 Lite

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.