Samsung Galaxy A53 5G wordt al bijgewerkt, wat verandert er?

Samsung Galaxy A53-update

Enkele weken na de lancering van Samsung Galaxy A53 5G, de nieuwe middenklasse bereidt zich voor om een ​​van de eerste - en van de vele - te ontvangen updates dat de Zuid-Koreaanse reus zijn gebruikers heeft beloofd. Ter gelegenheid van het presentatie-evenement van de nieuwe A-serie familie, een serie die zeer wordt gewaardeerd om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, meldde Samsung dat de Galaxy A53 5G in de toekomst veel updates zal ontvangen, waaronder toekomstige meer belangrijke updates van het Android-besturingssysteem.

Samsung Galaxy A53 5G is bijgewerkt, hier is al het nieuws

Samsung Galaxy A53-update

Samsung Galaxy A53 is de nieuwe middenklasse aangedreven door de innovatieve Exynos 1280, gepatenteerde SoC met octa-core CPU tot 2,4 GHz en Mali-G68 MP4 GPU. Welnu, in deze uren ontvangt de Samsung Galaxy A53 de update met de Beveiligingspatch van april. Om het terug te brengen is het team van @SamMobile, die in dit verband ook een screenshot heeft bijgevoegd om te bewijzen wat er wordt gerapporteerd.

De uitrol was op dit moment beperkt tot twee markten: Zuid-Korea, waar de Galaxy A53 5G-update overeenkomt met de firmwareversie A536NKSU1AVCC; en die van India, waar de nieuwste firmwareversie de codenaam draagt A536EXXU1AVCD.

Hoewel de update de nieuwste beveiligingspatches introduceert, geven de firmwareversies aan dat er mogelijk ook nieuwe functies of verbeteringen zijn doorgevoerd, hoewel de changelog niets specifieks vermeldt.

samsung-galaxy-a53-update-april

De update weegt 213.06 MB en brengt met zich mee: stabiliteitsverbetering van het apparaat en correctie van enkele bugs; nieuwe functies en/of verbeteringen; andere verbeteringen in de algehele prestaties van de smartphone.

Zoals verwacht is de update momenteel beschikbaar voor geselecteerde markten, maar Samsung zal deze naar verwachting binnenkort ook in andere regio's uitbrengen. We hebben nog geen releasedatum voor de update van april voor de Samsung Galaxy A53, maar als je de beschikbaarheid van de update wilt controleren, herinneren we je eraan dat je alleen het item hoeft te selecteren Software-update van de Apparaatinstellingen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.