Red Magic 7 en 7 Pro Transformers officieel: nu zijn het echt kleine robots!

rode magie 7 pro transformers optimus prime officiële decepticons wat verandert

Na op de markt te zijn gekomen in een "standaard" versie (hoewel het erg relatief is voor gaming-smartphones), Red Magic 7 e 7 Pro zijn getransformeerd dankzij de nieuwe versies transformers. De twee topcollecties van het merk dragen zelfs de kleuren van Optimus Prime (7 Pro) en Megatron of liever, ik Decepticon, voor het basismodel.

Red Magic 7 en 7 Pro Transformers: wat verandert er ten opzichte van de basismodellen?

rode magie 7 pro transformers optimus prime officiële decepticons wat verandert

Dus hoe werken de twee nieuwe versies van Red Magic 7 e 7 Pro, maar vooral, wat verandert er? Door beide afzonderlijk te nemen, hebben we vanaf de 7 Pro een body die volledig is geïnspireerd op Optimus Prime, leider van de Autobot en held van de serie Hasbro e Takara Tomy. Daarom wordt de smartphone gepresenteerd in blauw met rode referenties en een centraal deel in zilver. Voor de rest is het model, ook qua specificaties, nagenoeg identiek.

rode magie 7 pro transformers optimus prime officiële decepticons wat verandert

We hebben dan dezelfde toespraak voor Rode Magie 7 Decepticons, die de kleuren aanneemt van de schurk in kwestie, namelijk Megatron, leider van de Decepticons. Daarom vinden we onszelf een smartphone in het zwart met paarse referenties en een centraal deel in donker zilver. Naast deze aanpassing maken de twee smartphones ook gebruik van verpakkingen en accessoires die aan het thema zijn gewijd, evenals de software die zich leent voor achtergronden en pictogrammen.

De prijs van beide Rode Magie 7 Transformers het is relatief aan de versie 16 / 512 GB gekozen voor deze speciale editie. Het basismodel kost ca €857 (5.999 yuan), terwijl de 7 Pro rond de € komt €1.000 (6.999 yuan). Zeer hoge prijzen, maar gezien het type product, zijn ze meer ingelijst. Moeilijk om ze direct in het Westen te zien, maar hoop is de laatste die sterft. Voor meer informatie over de twee smartphones, laten we u de recensie van beide achter model 7 die van de model 7 Pro.

Momenteel is dit product nog niet online te koop in de populairste winkels en in Italië. Zodra het is, vind je het op GizDeals voor de beste prijs, dus abonneer je op ons Telegram-kanaal, dat je hieronder kunt zien met de nieuwste aanbiedingen, en op de pagina  Facebook voor alle aanbiedingen voor de laagste prijs!
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.