Galaxy Watch 5, Samsung denkt aan koerswijziging

Samsung Galaxy Watch 5 classic en pro-model nieuw

Blijkbaar, Samsung zou hebben gedacht verwijder het model Klassiek, omafiets uit de volgende serie smartwatches. In feite heeft het bedrijf mogelijk de Samsung Galaxy Watch 5 Klassiek de Samsung Galaxy Watch 5 Pro, die het model zal flankeren Standaard van de serie.

Samsung Galaxy Watch 5 Classic is er misschien niet - hij wordt vervangen door Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 classic en pro-model nieuw

Volgens wat er de afgelopen uren op het internet is verschenen, zal de nieuwe familie van Samsung-smartwatches van de Galaxy Watch 5-serie niet drie verschillende modellen tellen zoals eerder werd verondersteld, maar twee: Kijk 5 e Bekijk 5 Pro. Daarom zou het de model Klassiek, omafiets, die met zijn ontwerp is gericht op een iets volwassener publiek met meer veeleisende en verfijnde smaken.

De redenen die Samsung tot deze keuze zouden hebben gebracht, zijn nog niet duidelijk, maar de Galaxy Watch 5 Pro heeft er al wat informatie over. We weten bijvoorbeeld dat het apparaat zal slechts in één maat beschikbaar zijn, bovendien groter dan die beschikbaar zijn voor het model Standaard 40mm en 44mm.

Samsung Galaxy Watch 5 classic en pro-model nieuw

De smartwatch wordt ook geleverd met een meer ruime batterij, een eenheid van 572 mAh, terwijl Galaxy Watch 5 een eenheid zal implementeren van 276 mAh in het geval van het 40 mm-model, en a 361 mAh in het geval van het 44 mm-model. Ten slotte zal de hele serie worden uitgerust met een OLED-scherm en functies zoals GPS en hartslagmeter, en werken met Eén UI-horloge gebaseerd op Draag OS 3.

Het is duidelijk dat dit details zijn die als eenvoudige indiscreties moeten worden beschouwd en zodra we meer weten, zullen we een diepgaande analyse publiceren over de volgende Samsung-wearables!

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.