Deze app zorgt voor een revolutie in het tweede scherm van de Xiaomi Mi 11 Ultra

xiaomi mi 11 ultra tweede scherm

Sinds zijn debuut in de schappen, de Xiaomi mi 11 ultra heeft de krantenkoppen gehaald omdat het een van de meest complete topklasse ter wereld is, compleet met tweede display. Een extreem kenmerk poco wijdverbreid in het mobiele landschap, met uitzondering van geïsoleerde afleveringen zoals Meizu PRO 7, LG V-serie, vivo NEX Dual en Nubia X. In het geval van Xiaomi is het merkwaardig dat dit secundaire scherm er in feite één is Xiaomi Mi Band ingebed in de achterste fotomodule. Een oplossing van moeilijk te ontwerpen, maar dat heeft geleid tot klachten over de software-implementatie die door het bedrijf is ingevoerd.

Het tweede scherm van Xiaomi Mi 11 Ultra wordt een echt scherm met deze app

Hoe intrigerend het ook mag lijken, het tweede scherm van Xiaomi Mi 11 Ultra bewees meteen dat het niet aan de verwachtingen van de gemeenschap voldeed. Tot op het punt van het bedrijf te vragen om een update vrijgeven die verschillende functies heeft toegevoegd waarom werd gevraagd door de eigenaren van de voormalige topklasse. Alsof dit nog niet genoeg was, heeft een modder na maanden goed nagedacht over het maken van een handige app in deze zin, genaamd Mirror2RearUltra.

xiaomi mi 11 ultra tweede display mirror2rearultra

Het doel van Mirror2RearUltra kan worden afgeleid uit de naam zelf: het tweede scherm gebruiken om de hoofdscherm spiegelen door Xiaomi Mi 11 Ultra. Het gebruik ervan is vrij eenvoudig: eenmaal geïnstalleerd, moet u de relatieve Quick Tile in het Control Center toevoegen, genaamd "Spiegel naar achterscherm". Eenmaal geklikt, wordt u gevraagd om de spiegeling van de inhoud van het voorscherm op het achterste scherm te bevestigen, waarop u kunt tikken om het wakker te maken en van de inhoud te genieten.

Zoals verwacht kan een dergelijke app enkele bugs veroorzaken, aangezien het tweede scherm niet is ontworpen om als hoofdscherm te functioneren. Maar misschien vindt u enkele gebruiksgebieden waar het nuttig zou kunnen zijn: in dit geval kunt u het downloaden en installeren via de volgende link.

Download Mirror2RearUltra

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.