Xiaomi Mi Note 10/10 Pro-updates in Europa naar MIUI 13 | Downloaden

xiaomi mi noot 10 pro miui 13

Ondanks het slechte nieuws gerelateerd aan Android 12, de update van MIUI 13 komt eraan Xiaomi Mi Note 10 e Let op mij 10 Pro. Nieuws dat voor sommigen misschien vreemd is, aangezien de Lite-model de laatste versie van Android ontvangen. We herinneren je er echter aan dat de Mi Note 10-serie eind 2019 op de markt werd gelanceerd, met software op basis van Android 9 en MIUI 11. En zoals we weten, de Xiaomi-updatebeleid biedt slechts twee grote updates voor middelgrote / high-end modellen die niet tot de top van het assortiment behoren.

24 / 04 update: de update is ook gestart in Europa. Vind alle details aan het einde van het artikel.

De update naar MIUI 13 voor Xiaomi Mi Note 10/10 Pro gaat van start: hier is het nieuws

Afgezien van het probleem met betrekking tot Android 12, is de update naar MIUI 13 voor Xiaomi Mi Note 10/10 Pro die voor de MIUI 13 wereldwijd. De build die wordt uitgerold is V13.0.1.0.RFDMIXM, maar houdt het enthousiasme tegen. Dit komt omdat de update nog in behandeling is Stabiele bèta, dat wil zeggen, alleen bedoeld voor bètatesters die deel uitmaken van het Mi Pilot-programma. Als er geen noemenswaardige bugs worden gevonden, wordt hetzelfde ROM publiekelijk vrijgegeven.

Uitrol in Europa | Update 24/04

Een paar dagen later arriveert ook de update die de MIUI 13 op Xiaomi Mi Note 10 en 10 Pro brengt in Europa. En het doet dit op een permanente basis, waardoor de stabiele bètafase voor de Mi Pilots wordt overgeslagen. De build is V13.0.1.0.RFDEUXM (dus nee, geen Android 12) en zou daar tegenwoordig moeten komen. Zo niet, dan kunt u de update downloaden en installeren (op eigen risico):

Download MIUI 13 voor Xiaomi Mi Note 10/10 Pro

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.