Red Magic 7S en 7S Pro: bevestigde een supercharge voor beide

Red Magic 7s Pro Navulling Certificeringsdetails

Na de eerste gesprekken met deaankondiging voor de Snapdragon 8+ Gen 1, Red Magic 7S en 7S Pro (zeer geschikte namen) beginnen te verschijnen in een certificering, de eerste met betrekking tot de herladen. In feite worden de nieuwe Nubia-gamingtelefoons geleverd met een vrij snelle herlading of, in ieder geval, hun oplader zal erg snel zijn.

Red Magic 7S en 7S Pro: opladen op 120W en 135W en oplader op 165W volgens de eerste certificering

red magic 7s pro navulling certificeringsdetails 2

Om de eerste certificering terug te brengen voor: Rode Magie 7S Pro (of naar verluidt) is het team van WHYLAB, waarin wordt gerapporteerd wat door de 3C-instantie is gedocumenteerd met betrekking tot opladen. Zoals we kunnen zien, hebben we het over opladers en niet opladen ondersteund door de smartphone (voor degenen die het kennen, wordt de PPS-standaard gerapporteerd, die is voor het snel opladen van opladers). En inderdaad, de caricabatterie van de nieuwe 7S Pro is bevestigd als degene van 165W gezien voor de vorige 7 Pro, die dit zeer krachtige accessoire echter alleen in China zag.

red magic 7s pro navulling certificeringsdetails 3

Betekent dit dat de oplaadupgrade eindelijk is voltooid? Om de waarheid te zeggen nee, want volgens het lek van Digitaal chatstation, de smartphone met modelnummer NX709S zal relatief snel opladen boven i 100W, die de wiskunde doet, zou hetzelfde moeten zijn van 135W bij de vorige al gezien. Kortom, het zal in ieder geval niet erger worden, maar zal zeer hoge normen handhaven.

red magic 7s certificering navulling 31/05

Hetzelfde argument wordt dan toegepast op: Rode magie 7S, die het modelnummer beantwoordt NX679S, wat dan dezelfde gecertificeerde oplader is, dan een 165W, met snel opladen a 120W wat daarom wordt bevestigd als de vorige, een teken dat de stapsgewijze verandering alleen aan de chipsetkant zou moeten zijn.

Ten slotte heeft een andere en kleine indiscretie betrekking op de RGB-ventilator intern dat Red Magic reserveert voor zijn Pro-modellen: het lijkt erop dat het zelfs hier aanwezig zal zijn, misschien om nog meer open veld te geven aan de kracht van de nieuwe Snapdragon-chipset, die echter zijn oververhittingsproblemen al lijkt te hebben opgelost. In de tussentijd laten we je daar ook achter recensie de basisversie Red Magic 7 en 7 Pro, voor het geval je niet wilt wachten op de nieuwe modellen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.