Hoe Samsung-smartphones te turbo'en met Good Lock

Samsung goed slot

Enkele jaren geleden geïntroduceerd, Goed slot is de app gemaakt door Samsung om de functionaliteit van hun smartphones te verbeteren en aan te passen. Sinds enkele generaties bevat de One UI een reeks applicaties die de reeds talrijke extra functies in de gepatenteerde interface verbetert en verder uitbreidt. En aangezien de beschikbare functies gevarieerd en gevarieerd zijn, leg ik vandaag uit hoe je ze het beste kunt gebruiken om het meeste uit je Samsung-apparaat te halen, zowel op smartphones als tablets.

De betreffende gids is gebaseerd op One UI 4.1, dus de functies waar ik het over heb kunnen variëren, afhankelijk van het apparaat en de versie van One UI die erop is geïnstalleerd (hoewel niet op een radicale manier).

Hoe u de functionaliteit van uw Samsung kunt verbeteren dankzij Good Lock

Functionele aanpassingen

LockStar

Laten we beginnen met de eerste functie die aanwezig is in Samsung Good Lock, namelijk LockStar. Dit is een optie voor pas je vergrendelingsscherm aan, opties toevoegen aan degenen die normaal al aanwezig zijn. Door te kiezen "Bewerk portret Vergrendelscherm"Je verandert het scherm wanneer de smartphone verticaal staat, terwijl met"Landschap bewerken Vergrendelscherm“Die horizontaal. In beide gevallen stelt Samsung's maatwerk je echter in staat om op verschillende elementen in te grijpen.

Bijvoorbeeld met het tabblad "Positie”Je kunt elk element van het vergrendelscherm verplaatsen waar je maar wilt, inclusief klok en datum, meldingen en muziekwidget. Op het tabblad "Behang"Je wordt doorgestuurd naar het klassieke scherm voor het aanpassen van achtergronden, terwijl je in de"Klok”U kunt de klokwidget wijzigen en vergroten/verkleinen.

Tot slot, in het tabblad "Item”Je kunt de elementen van het vergrendelscherm verbergen of, voor sommigen, het type weergave kiezen. Waarschijnlijk zijn de meest interessante opties "shortcuts"En meldingen". Met "shortcuts”Je kunt de twee klassieke sneltoetsen voor camera en telefoon vervangen door maximaal 6 sneltoetsen, die op verschillende manieren kunnen worden geplaatst. Het handige is dat in plaats van te vegen om ze te activeren, je er gewoon op klikt, een comfortabelere keuze, vooral als je onderweg bent.

Met 'meldingen", Aan de andere kant kun je ervoor kiezen om alleen het pictogram van de app weer te geven waarvoor je een melding hebt ontvangen of dat je ook de inhoud ervan wilt weergeven.

Om af te sluiten met "Time-out van vergrendelscherm”Je kunt kiezen hoe lang je het vergrendelscherm aan wilt houden voordat het scherm automatisch wordt uitgeschakeld. Opties omvatten 15 en 30 seconden, evenals 1, 2, 5 en 10 minuten.

Samsung goed slot

QuickStar

We gaan dan verder met een ander item van Samsung Good Lock, namelijk QuickStar. Deze keer de personalizzazione het gaat om twee aspecten, allereerst de Snelpaneel-scherm, degene die wordt opgeroepen met een veeg naar beneden en waar de verschillende Quick Settings zich bevinden. Met "Stijl je eigen Quick Panel"Je kunt kiezen uit een aantal chromatische presets, terwijl je aan staat"Mijn thema's”Je maakt opnieuw verbinding met Theme Park (zie de speciale paragraaf) om de persoonlijk gemaakte thema's te gebruiken.

Samsung goed slot

Door te activeren "Snelknoppenraster weergeven”Je voegt meer snelkoppelingen toe in het raster Snelle instellingen.

Eindelijk, met 'Direct Snelvenster openen”Je kunt een gebaar omzeilen en een veeg van bovenaf maken is voldoende om direct het uitgebreide Quick Settings-scherm te openen, maar ook notificaties. U kunt ook het veeggesplitste gebied aanpassen om de twee schermen te openen en hun volgorde om te keren.

De andere QuickStar-aanpassing betreft de statusbalk. Met "Zichtbaarheid van indicatorpictogrammen”Je kunt kiezen welke pictogrammen je wilt weergeven of niet. Met "Klokinstellingen”U kunt de positie van de klok wijzigen (of verbergen) of het AM / PM-display gebruiken. Met "Meldingen weergeven op laatste update”Verandert het positioneringscriterium voor meldingen, waarbij de laatste op de eerste positie wordt geplaatst (dwz de meest linkse).

Samsung goed slot

MultiStar

Binnen Samsung Good Lock is er ook de MultiStar-functie, waarvan het doel is om de opties met betrekking tot: multitasking. Als u schermtoetsen gebruikt, met "Snelle start van het Multi window”U kunt de toets Recent ingedrukt houden om de modus Split-Screen / Pop-up te starten.

Eenmaal begonnen, met "Multi-Windows Schermzoom”Verhoogt de hoeveelheid inhoud die op het scherm wordt weergegeven.

Samsung goed slot

Er is ook de optie "Meeslepende modus,,Dat is de immersive modus waarmee je ervoor zorgt dat de statusbalk en navigatiebalk tijdelijk verdwijnen met het gesplitste scherm om meer content op het scherm te hebben.

Samsung goed slot

Als u wilt profiteren van het gesplitste scherm, zelfs met technisch niet ingeschakelde apps, activeert u gewoon de optie "Schakel meerdere vensters in voor alle apps". Door te activeren "Actie pop-upweergave"Je kunt de actieve app in een kleiner venster verkleinen door vanuit de bovenhoek te vegen (het gebied is aanpasbaar met"Grootte van pop-upgebaar instellen").

Met betrekking tot "Multifocus", apps met gesplitst scherm blijven actief, zelfs wanneer ze niet actief worden gebruikt, tijdens het activeren"Vervagingseffect verwijderen bij het aanpassen van het gesplitste scherm”Verwijdert het vervagingseffect bij het configureren van het gesplitste scherm.

Binnenin de MultiStar zijn er ook opties om de functies van Samsung DeX uit te breiden. Met de stem"Ik ❤️ Samsung Dex”Je kunt een hogere resolutie activeren met accessoires die zijn aangesloten via USB Type-C (pas op voor oververhitting, gebruik meer dan 5 apps tegelijk en blijf de laatste app gebruiken bij het starten of afsluiten van Samsung DeX.

Samsung goed slot

NavStar

We gaan verder met een nieuwe vermelding van Samsung Good Lock, NavStar, deze keer gewijd aan het aanpassen van het uiterlijk en de werking van gebaar op volledig scherm e navigatietoetsen (afhankelijk van persoonlijke keuze).

Als u de interface op volledig scherm gebruikt, is de relevante sectie de "Veeg gebaren". Met de stem"Transparante hint"De navigatiebalk is transparant gemaakt zodat deze de inhoud op het scherm niet overlapt, terwijl met"Gevoeligheid teruggebaar"Je kunt de gevoeligheid van het gebaar aanpassen om terug te gaan; in dit verband met "Teruggebaar op volledig scherm toestaan”Dit gebaar mag zelfs in de modus Volledig scherm actief blijven tijdens het spelen, het bekijken van een video, enzovoort.

Samsung goed slot

Als u daarentegen de voorkeur geeft aan schermtoetsen boven gebaren, moet u naar de "KNOPEN". Door te activeren "Knoppen tonen en verbergen”Er wordt aan de linkerkant een punt toegevoegd waarop u kunt dubbelklikken om de toetsen te verbergen wanneer ze niet nodig zijn; om ze op te roepen, veegt u gewoon vanaf de onderkant en dubbelklikt u opnieuw. Door het item te activeren "Weergeven op startscherm”Zorgt ervoor dat de toetsen niet kunnen worden verborgen wanneer u zich op het startscherm bevindt.

Het meest intrigerende onderdeel van NavStar is de mogelijkheid om de navigatietoetsen grafisch aan te passen.

Naast het kiezen uit de beschikbare voorinstellingen, klikt u op "Nieuwe configuratie”Je kunt de transparantie, adaptieve kleuren aanpassen en kiezen welk pictogram je aan de knoppen wilt koppelen. In "Achtergrond kleur"Je kunt de achtergrondkleur van de knoppenbalk wijzigen terwijl je in"Knopindeling”Je kunt kiezen of je ze centraal of zijdelings wilt bewaren en maximaal 2 extra sleutels toevoegen.

NotiStar

We sluiten het gedeelte "Ster" van Samsung Good Lock af met: NotiStar, die, zoals de naam al doet vermoeden, iets doet dat voor sommigen erg nuttig kan zijn: notificaties bewaren. Normaal gesproken is het, eenmaal verwijderd, niet mogelijk om de ontvangen meldingen te traceren. Door ze te bewaren, kunt u echter niet alleen de niet-gelezen berichten terughalen, maar ook meldingen van verwijderde berichten behouden (zoals in het geval van WhatsApp en Telegram).

Samsung goed slot

Uit het artikel "Toepassingslijst"Je kiest met welke app je meldingen wilt houden, terwijl"Gebruikersfilterlijst”Je kunt trefwoorden kiezen waarmee je de bij te houden meldingen filtert. Door te activeren "Gebruiken op vergrendelscherm"Er is een snelkoppeling toegevoegd aan het vergrendelingsscherm om omhoog te vegen en de lijst met opgeslagen meldingen te openen, die kan worden aangepast met de"Pictograminstellingen starten op vergrendelscherm". Eindelijk door "Bewaartermijn voor kennisgeving"Je bepaalt hoe lang je de meldingen bewaart (tussen 7 dagen, 1 maand, 6 maanden, 1 jaar en voor altijd).

Samsung goed slot

Startpagina

Een ander belangrijk element van Samsung Good Lock is: Startpagina, dat is het scherm van thuis maatwerk. Het item invoeren "Beginscherm"U krijgt toegang tot de verschillende configuratie-opties:"Startschermraster"En"Schermraster voor apps"Worden gebruikt om de app-rasters in huis en in de lade te kalibreren, terwijl met"Favorieten Max aantal”Je kunt het aantal apps in het onderste dock vergroten.

Samsung goed slot

Over lade gesproken, met "Finder-toegang", Aan de andere kant kunt u het zoekscherm in de smartphone activeren door naar beneden te vegen. En met "Lijst met apps”Je kunt het scrollen wijzigen van horizontaal naar verticaal, twee rijen met prioriteitsapps bovenaan hebben en het aantal weergegeven kolommen wijzigen.

Met de stemmen"Achtergrondvervagingsbeheer"En"Achtergrondkleurregeling”Je kunt de mate van onscherpte aanpassen (of uitschakelen) wanneer je de app-lade opent. Verder met "Verberg app-pictogramlabel”Je kunt de naam verwijderen onder de icoontjes (zowel in huis als in de la). Als u de indelingsconfiguratie van uw huis wilt onthouden, kunt u de "Backup en herstellen"Om het op te slaan en te kunnen herstellen als je dat wilt. U kunt ook de opslagfrequentie kiezen (per uur of dagelijks).

Samsung goed slot

Via Home Up kan het ook pas het scherm met recente apps aan. Het tabblad invoeren "Taakwisselaar", De optie"Lay-outtype”Hiermee kun je de weergave kiezen: naast de standaard List-modus is het mogelijk om te wisselen naar Grid, Stack, Vertical List en Slim List. Als u Verticale lijst kiest en de "circulaire lijst", De rol zal eerder gebogen dan verticaal zijn. Verder met "zoekbalk"Een zoekbalk is bovenaan toegevoegd en met"Aanbevolen apps”Een rij met aanbevolen apps onder aan het scherm met recente apps.

Er zijn ook andere extra opties: met "Schakel over naar eerdere apps met gebaren"Schakel de mogelijkheid in of uit om te schakelen tussen recente apps met een horizontale veegbeweging op de gebarenbalk; met "Gebaren aan de onderkant toestaan ​​in de modus volledig scherm”Houd de gebaren actief in de apps op volledig scherm; met "Topprioriteit voor gebaren"Geef prioriteit aan gebaren in actieve apps; eindelijk, met "Gevoeligheidsinstelling voor gebaren onderaan”Je kunt de gevoeligheid van de gebaren op volledig scherm aanpassen.

In de Home Up opties is er geen gebrek aan aanpassen van mappen. Door te activeren "Pop-upmap"Zorg ervoor dat de mappen niet volledig scherm openen, met"Suggestie voor maptitel"Laat machine learning de naam voor de mappen suggereren terwijl met"Mapraster”Het mappenraster (zowel extern als intern) is aangepast.

Samsung goed slot

Om het overzicht op Home Up af te sluiten, kunt u in het Share Manager-scherm: het deelscherm aanpassen. Met de stem"Favoriete Direct Share toevoegen”Je kunt vier favoriete contacten instellen tussen de contacten die worden gevist door de verschillende sociale- en berichten-apps.

Samsung goed slot

Mooi schot

Laten we verder gaan, want met Samsung Good Lock kun je ook schermafbeeldingen aanpassen met mooie opname. Bijvoorbeeld met de invoer "Kopieer de afbeelding niet naar het klembord tijdens het opslaan"Hiermee kunt u de gemaakte schermafbeeldingen niet opslaan op het klembord (voor alle duidelijkheid de sectie kopiëren / plakken). Met "Uitsnijden bijsnijden uitschakelenVerwijder in plaats daarvan de bijsnijdsuggesties bij het bewerken van schermafbeeldingen. Maar de optie die ik het handigst vind, heet "Verwijder knop toevoegen”En voegt een knop toe om screenshots te verwijderen, erg handig als je er per ongeluk een maakt en deze meteen wilt verwijderen.

Naast schermafbeeldingen zijn er ook opties met betrekking tot de schermopname. Bijvoorbeeld met "Niet storen tijdens schermopnameDe modus Niet storen wordt automatisch ingeschakeld om te voorkomen dat er meldingen op het scherm verschijnen tijdens schermopname. Met "Selfie video-optiesU kunt de opname van uw gezicht aanpassen tijdens schermopname. Als je een groen/blauw scherm hebt kun je "Maak de achtergrondkleur transparant"Om het transparant te maken, met"Achtergrondkleur automatisch detecteren"Je laat de kleur automatisch detecteren, terwijl je met"Gevoeligheid voor kleurdetectie”De gevoeligheid waarmee het wordt gedetecteerd. Met de optie "Videoformaat selfie", Vervolgens kun je de grootte van het frame van je opname aanpassen.

Samsung goed slot

Bediening met één hand +

Als je wilt vergemakkelijken gebruik met één hand smartphone, binnen Samsung Good Lock kun je de One Hand Operation + optie niet niet activeren. Normaal gesproken bevinden de bewegingen op het volledige scherm zich aan de onderkant, maar dit is niet altijd een bijzonder ergonomische en comfortabele positie als je de telefoon met één hand vasthoudt. Met One Hand Operation + kunt u ervoor kiezen om: zijgebaren inschakelen, ze kunnen gebruiken in plaats van de traditionele: naast de keuze of u ze rechts en / of links wilt hebben, kunt u hun grootte, kleuren, trillingen maar vooral hun respectieve werking aanpassen.

Samsung goed slot

Voor de drie beschikbare acties (recht naar links, diagonaal omhoog en omlaag) kunt u de acties die u verkiest verbinden, niet alleen de back-toets / Home-toets / recente app-ranglijsten maar vele andere: multimediatoetsen, meldingsbeheer, gesplitst scherm, zaklamp, zoeken, screenshot, rotatie, scherm uit, evenals app-start en zelfs app-specifieke functies. Als drie gebaren niet genoeg waren, schakelt u de optie "lange sleep”Er komen er nog drie bij op basis van de timing waarmee ze worden uitgevoerd.

Door het "Geavanceerde instellingen"Het is mogelijk om de werking van gebaren van bepaalde apps uit te sluiten, het type animatie te kiezen, ze ook in liggende modus en met de S Pen te activeren, een permanente melding te hebben om ze te deactiveren, ze aan te passen aan de grootte van het toetsenbord, te verbergen ze op het vergrendelscherm en in het snelpaneel. Door het "Instellingen voor gebaren”Je kunt de actie van de gebaren starten zonder je vinger van het scherm te halen, de hoek en de afstand van activering aanpassen.

Samsung goed slot

Routines +

Binnen Samsung Good Lock is er ook Routines +, een functie ontworpen voor routines toevoegen aan Bixby, Samsung's stemassistent. Naast degene die je vindt in Instellingen / Geavanceerde functies / Bixby-routines, vind je hier meer. Met "Locatiegebaseerde snelle toegang”Je kunt op een knop drukken wanneer je in een specifiek GPS-gebied bent om een ​​specifieke actie uit te voeren (een app openen, intern zoeken, enz.); met "Een aanraakmacro uitvoeren”Je kunt een widget maken die, eenmaal aangeklikt, ervoor zorgt dat een eerder vastgelegde actie wordt uitgevoerd (de gebruiksmogelijkheden zijn bijna eindeloos).

Samsung goed slot

Met 'Pijltjestoetsen bedienen met S Pen”Je kunt de S Pen verplaatsen om door de interface te bewegen in plaats van de pijltjestoetsen; met "Vingerafdruk naar website”Je kunt ervoor zorgen dat, zodra de smartphone is ontgrendeld met de vingerafdruk, er direct een vooraf ingestelde website wordt geopend; eindelijk, met "Aankondiging batterij bijna leeg”Je kunt een hoorbare aankondiging activeren die je eraan herinnert om je smartphone op te laden zodra een bepaald percentage van de batterij is bereikt.

Samsung goed slot

Geluidsassistent

Laten we verder gaan aanpassing van het audiopaneel, nog een kans die Samsung Good Lock biedt met de Sound Assistant-module. Met de stem"Volumepaneel aanpassen”Je kunt de zijbalk configureren die verschijnt wanneer je op de volumetoetsen drukt. U kunt de hoogte en positionering aanpassen (rechts of links), u kunt kiezen of u het volume in numeriek formaat wilt weergeven en een toets toevoegen om de balk op te roepen zonder de fysieke toetsen te gebruiken.

Naast het configureren van het standaardpaneel, heeft Sound Assistant ook invloed op het uitgebreide paneel. Met "Bluetooth metronoom”Je kunt de audiovertraging aanpassen als je een koptelefoon of Bluetooth-luidsprekers gebruikt die niet perfect synchroniseren; met "Werkbalkfuncties weergeven”Er wordt een pictogram toegevoegd onder elke volumebalk om te begrijpen wat er wordt gedaan; met "Toepassingsvolume”Voegt een volumebalk toe voor elke actieve multimedia-app.

Doorgaan naar iets meer typisch esthetisch, door "Maak je eigen paneelkleuren”Je kunt de grafische weergave van het volumepaneel wijzigen, kiezen uit de beschikbare voorinstellingen of een aangepast thema maken.

Met 'Individuele applicatievolumes”Je kunt een volumebalk toevoegen voor elke gewenste app; met "Volumeregeling multimedia-inhoud”Bij het indrukken van de volumetoetsen krijgt multimedia voorrang op de beltoon; met "Stille multimediamodus”Dempen van multimedia-inhoud wordt geactiveerd wanneer u overschakelt naar trillen of stil; met "Volume wijzigen”Je kiest het aantal stappen waaruit de volumebalk bestaat; met "Muziek bedienen met volumetoetsen”Je kunt naar het volgende/vorige nummer gaan door de toetsen ingedrukt te houden terwijl het scherm uit is; met "Favoriete multimedia-app”Activeert de mogelijkheid om direct een app te openen bij gebruik van de volumetoetsen op aangesloten Bluetooth-apparaten; met "Bluetooth metronoom”Je kunt audio synchroniseren met niet-gesynchroniseerde Bluetooth-apparaten; met "Koptelefoonwaarschuwingen”Alerts kunnen geactiveerd worden voor ringtone, alarm en notificatie in de headset; met "Inversion stereo" kun je de rechter met de linker in de koptelefoon verwisselen; met "Trilpatronen aanpassen”Je kunt je eigen trillingspatronen creëren; met "Concertgebouw”Je kunt de audio-reverb simuleren; met "Spraakbewerking”Je kunt grappige effecten op je stem toepassen; met "Meerdere audio”Je kunt ervoor kiezen dat een app tegelijk met andere apps audio kan afspelen.

Samsung goed slot

Mooie vangst

De bediening is niet direct intuïtief, maar de Nice Catch-functie is een welkome aanvulling op Samsung Good Lock. Eenmaal geactiveerd, kan de gebruiker de bescherming van zijn smartphone verder verhogen door nog meer gegevens onder controle te houden. Dit is te danken aan een 7-daagse geschiedenis van de app-gedrag geïnstalleerd op de telefoon.

Bijvoorbeeld, "Trillingsgeschiedenis","Geschiedenis belmodus"En"Geschiedenis belmodus"Laat zien welke apps trilling, beltoon of belmodus hebben gebruikt,"Toast geschiedenis"Degenen die berichten op het scherm lieten zien,"Detecteer reclame"Degenen die advertenties tonen na het ontgrendelen van het scherm en"Scherm Wakeup-geschiedenis"Degenen die het scherm hebben gewekt. Verder met "Gedempte geschiedenis op gemiddeld volume"Van de apps die het volume hebben gewijzigd, terwijl met"Wijzigingsgeschiedenis instellen”Je hebt een geschiedenis van alle wijzigingen die in de instellingen zijn aangebracht.

Samsung goed slot

EdgeTouch

Laten we nu verder gaan met de functies van Samsung Good Lock die alleen op bepaalde smartphones kunnen worden gebruikt, zoals in het geval van EdgeTouch. Het concept is heel eenvoudig: vermijd onbedoelde aanrakingen van de randen van het scherm, zeer nuttige optie, vooral op de top van het Samsung-assortiment met gebogen randen.

Samsung goed slot

Er zijn drie voorinstellingen: "Geoptimaliseerd","gevoelig"En"Ongevoelig", die elk het gevoeligheidsgebied van het scherm veranderen. Door te klikken op "Randzones weergeven”Je krijgt een voorbeeld van hoe ze veranderen door uit deze voorinstellingen te kiezen. U kunt ze niet alleen wijzigen door te klikken op "Randzone toevoegen”Je kunt er een maken vanaf 0, waarbij je het meest comfortabele gevoeligheidsgebied kiest voor jouw gebruik.

Samsung goed slot

Pentastisch

We sluiten af ​​met Pentastic, de Samsung Good Lock-functie die is ontworpen voor degenen die een smartphone hebben die is uitgerust met een stylus, omdat u hiermee de S Pen . aanpassen. Beginnend bij de aanwijzer, zodat u kunt kiezen uit de verschillende beschikbare presets of een afbeelding of sticker in de Galaxy Store of in de Galerij kunt kiezen. Het andere aanpasbare element is de Air Command-interface, het menu dat verschijnt wanneer u de S Pen verwijdert of activeert.

Samsung goed slot

Grafische aanpassingen

Theme Park

Naast de Galaxy-thema's die op hun smartphones worden aangeboden, zorgt Samsung Good Lock ervoor dat gebruikers dat kunnen maak je eigen thema met themapark. De opties zijn gevarieerd en omvatten achtergronden, kleuraccenten, geometrische vormen van de mappen, vorm en kleuren van de pictogrammen (met ondersteuning voor pictogrampakketten van derden uit de Play Store).

Samsung goed slot

De kleur- en geometrische aanpassing raakt ook het toetsenbord en het snelpaneel, evenals de berichten-, telefoon-, klok-apps, het volumepaneel en het instellingenmenu.

Samsung goed slot

Keys Café

Als je het leuk vindt het toetsenbord aanpassen, is er een optie in Samsung Good Lock die bij u past: Keys Cafe. Beginnend vanaf "Maak je eigen toetsenbord”Je kunt de verschillende schermen (QWERTY-toetsenbord, cijfers en symbolen) kiezen en de indeling van de toetsen wijzigen, toevoegen en verwijderen.

Samsung goed slot

Met 'Style je eigen toetsenbord“In plaats daarvan richt personalisatie zich op het esthetische aspect. Naast de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende voorinstellingen, kunt u door te klikken op "Mijn thema”Je kunt een aangepast thema maken door kleuren, vorm van de knoppen en zelfs achtergrondafbeeldingen uit de galerij te kiezen.

Samsung goed slot

Voor de meer creatievelingen, met Keys Cafe is het zelfs mogelijk maak je eigen stickersets. Door naar "Mijn sticker" te gaan en op de knop + te klikken, kun je tot 100 afbeeldingen per set kiezen, hun grootte aanpassen en echte persoonlijke pakketten maken die via het Samsung-toetsenbord kunnen worden gebruikt. En dan met "Speel toetsenbordspel”Je kunt twee minigames spelen om de snelheid en nauwkeurigheid van typen te trainen. Eindelijk, in de "Verbetert de toetsenbordinstelling"U kunt domeinen verbergen en" / "tijdens het typen van URL-links, de gevoeligheid van de automatische vervanging en het interval van dubbeltikken op het toetsenbord aanpassen.

Samsung goed slot

Wijzerplaat

Als je wilt pas je horloge aan, dan is er binnen Samsung Good Lock Wijzerplaat voor u te doen, waarmee u het zowel voor het Always-On Display-scherm, voor het vergrendelscherm als voor de Galaxy Watch-smartwatch (als deze is gekoppeld) kunt wijzigen.

Samsung goed slot

Naast het kiezen van een van de verschillende voorinstellingen in ClockFace, kunt u door erop te klikken het bewerkingsscherm openen en praktisch elk aspect aanpassen (en meer toevoegen): wijzers, kleuren, vormen, afbeeldingen, GIF's enzovoort. Het is natuurlijk ook mogelijk om vanaf 0 te beginnen en je eigen sjabloon te maken om als klok te gebruiken.

Samsung goed slot

Wonderland

Om de reeks grafische aanpassingen aangeboden door Samsung Good Lock af te ronden, sluiten we af met Wonderland, de app voor geanimeerde achtergronden maken. In principe kunt u een van de verschillende geanimeerde achtergronden selecteren die al aanwezig zijn en door te klikken op "Edit“, Om de verschillende lagen waaruit het bestaat grondig te wijzigen. Als je daarentegen bijzonder creatief bent, kun je er een helemaal opnieuw maken door een willekeurig element te kiezen. Beginnend met de achtergrond, een afbeelding uit de galerij kunnen kiezen of kleuren en verlopen kunnen gebruiken, stickers, animaties enzovoort kunnen toevoegen.

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.