Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 komen tot leven dankzij OnLeaks

samsung galaxy z fold flip 4 ontwerp render onleaks

Steeds meer geruchten over de volgende folders van Samsung, Galaxy Z-vouw 4 e Z-Flip 4, doe niets anders dan de nieuwsgierigheid van gebruikers wekken en de eerste weergaven van het ontwerp door OnLeaks Ik ben een voorbeeld. De twee smartphones zijn in feite op een zeer realistische manier weergegeven, om ons een heel concreet idee te geven van hoe ze zouden kunnen zijn.

Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4: de renderings tonen een ontwerp in het teken van continuïteit

Dus wat laten de renders ons zien? OnLeaks? Als we wilden beginnen met het model Z-vouw 4, we vinden een smartphone die qua vorm erg lijkt op de vorige, maar compacter en dunner, een echt dictaat van Samsung voor zijn vlaggenschip opvouwbaar 2022. Op de achterkant weerspiegelen de camera's de stijl van S22 Ultra, dus zonder bumper en prominent aanwezig. Binnenin vinden we onder het paneel het display met camera, zoals bij de Z Fold 3 al is gebeurd.

Verder naar het model Galaxy z flip 4, zelfs het clamshell-apparaat biedt een soort continuïteit van stijl voor het merk, maar met het verschil dat de externe weergave het is breder en zeker nuttiger. Voor de rest lijken er geen verschillen te zijn, ook de camerasensoren, altijd twee en altijd gelijk met de body. De randen blijven gelijk aan die van de Z Flip 3.

Helaas zijn er geen andere hardware-indicaties met betrekking tot Samsung-vouwen, maar het is zeker dat we nu de details goed hebben gericht op wat hun uiterlijk zou zijn.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren