Shunzao Z15 review: de alleskunner met nog een wapen

shunzao z15 beoordeling

Een paar maanden later gaan we weer aan de slag met Shunzao, een merk dat - vooral in het afgelopen jaar - de krantenkoppen heeft gehaald vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die zijn producten onderscheidt. De nieuwe stofzuiger, die verbetert op de Z11 Max qua zuigkracht en waarom niet ook qua esthetiek wordt hij opnieuw op de markt gebracht met een meer dan scherpe prijs beschouwd als de reeks accessoires gewijd aan het schoonmaken van het hele huis.

Shunzao Z15 beoordeling

@gizchina # ShunzaoZ15 ♬Stuur me op mijn manier - Vibe Street

Unboxing

Het product wordt geleverd in een klassieke hardcover, die aan de binnenkant de stofzuiger (met de hoofdborstel) en alle speciale accessoires bevat. Meer in detail vinden we de speer voor het reinigen van moeilijk bereikbare oppervlakken, de geëlektrificeerde borstel om mijten uit tapijten en kussens te verwijderen, de kleine borstel gebruikt voor het verwijderen van dierenhaar en nog een andere voor het reinigen van toetsenborden en niet-lineaire oppervlakken. Niet te missen natuurlijk de muurbeugel e de voeding.

Ontwerp en materialen

shunzao z15 accessoires

Het bedrijf - hiervoor Shunzao Z15 - trouwt met een uiterst minimalistisch design en doet dat ook qua kleur. In tegenstelling tot vroeger kiest dit model in feite voor een donkergrijs polycarbonaat, dat dit keer wordt herhaald op het handvat, in het gebied van het filterhuis en op de borstels. Deze essentiële keuze geeft het product uitstraling premie, feedback die niet alleen een gevoel is: materialen en functionaliteit maken deze Z15 in elk opzicht tot een geldig product.

dashboard shunzao z15

Om de behuizing van de stofzuiger te voltooien, vinden we een: tonen LCD-scherm die de functie heeft om de resterende autonomie te tonen door middel van een groene cirkelvormige indicator, maar ook de momenteel gebruikte zuigmodus; modus configureerbaar via de knop onderaan het display, waarna we de knop vinden om de automatische afzuiging te activeren. Wanneer het "hangslot" gesloten is, hoeft u slechts één keer te drukken om constante zuigkracht te activeren (u hoeft de trekker niet ingedrukt te houden om te zuigen). Eindelijk, het is Shunzao Z15 het leent ook van de andere stofzuigers van het bedrijf het tanklegsysteem dat naar mijn mening een van de beste blijkt te zijn. Klik gewoon op de "bak"-knop op het handvat om de tank leeg te maken (je moet voorzichtig zijn om het alleen in de buurt van een bak te doen, omdat de klik om te openen onmiddellijk is, het opgezogen afval kan op de aarde terechtkomen).

Zuigkracht en werking - Shunzao Z15

borstels shunzao z15

Zoals aan het begin vermeld, is de Shunzao Z15Behalve dat het esthetisch zeer aantrekkelijk is, presenteert het zich ook praktisch gezien als een uitstekend product. In feite gaan we uit van zuigkracht van 210 AW (in turbomodus) die een diepe zuigkracht garandeert op alle soorten oppervlakken. Voor alle duidelijkheid: de top van het assortiment van Dyson verslaat het beoordeelde product met 30 AW. Ondanks het vermogen weet de Shunzao Z15 het decibel nog steeds laag te houden: zelfs bij maximale intensiteit maakt de motor niet al te veel geluid.

lance shunzao z15

Terugkerend naar het parallellisme met de Z11 Max, heeft deze Shunzao ook een echte "Extra wapen" die deze keer meer geoptimaliseerd is. We hebben het over de tweede generatie van de anti-opwindborstel. De borstel van de Z15 is namelijk afgewisseld met kleine "tanden" die de taak hebben om haar, haren en draden af ​​te knippen voordat ze het gebied naast het filter intact bereiken, waardoor wordt voorkomen dat de stofzuiger storingen of plotselinge uitschakelingen kan oplopen. Het lijkt misschien een ding poco, maar het is ons meerdere keren overkomen dat we dergelijke producten probeerden, om dit soort problemen tegen te komen. Een ander aspect dat me vooral opviel is de bediening van de stofzuiger, je kunt hem altijd gebruiken zonder de minste inspanning.

Zelf doen

vuilnisbak

La Shunzao Z15 monteert een batterij van 3000 mAh (uitwisselbaar) dat ja 100% opladen in poco più di 3 uur. Het bedrijf schat een autonomie van ongeveer 1 uur, maar zeer zelden zult u het al die tijd kunnen gebruiken. Zoals we hadden verwacht, hebben we in feite de mogelijkheid om drie verschillende zuigkracht in te stellen: Eco, Standard en Turbo.

energiemodus shunzao z15

Als aannemelijk wordt de maximale autonomie verkregen met behulp van de modus Eco. Autonomie die iets inzakt Standaard modus en dat valt op 15 minuten mode Turbo. Kortom, door de standaard- en turbomodus af te wisselen, kunt u een discrete reiniging van een omgeving van ongeveer 50/60 vierkante meter verkrijgen.

Prijs en conclusies

Hier zijn we bij de conclusies. Is deze stofzuiger het kopen waard? Na het ongeveer een maand geprobeerd te hebben, exclusief de verkoopprijs (ongeveer 300 euro), is het antwoord zeker ja. Hoewel het merk niet versierd is, biedt het in feite een constructieve kwaliteit die niet van poco en ook de gerelateerde functionaliteiten lossen verschillende alledaagse problemen op. Toegevoegde waarde zijn dan de verschillende accessoireborstels die in verpakkingen aanwezig zijn en die na verloop van tijd zeker van pas zullen komen.

NB Als u de couponbox niet ziet, schakelt u AD Block uit.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.