Samsung Galaxy Watch 5: groot nieuws voor opladen

Samsung Galaxy Watch 5 certificering voor draadloos opladen

Hij komt steeds dichter bij zijn tot nu toe onbekende presentatie, Samsung Galaxy Bekijk 5, die een nieuwe certificering ontvangt. De volgende smartwatch van het Zuid-Koreaanse huis is zelfs gecertificeerd rickarica draadloos, die niets anders doet dan de kwaliteit eromheen voeden.

14 / 06 update: de certificeringsgegevens geven ons meer details over de oplaadmogelijkheden van de Samsung Galaxy Watch 5. Vind alle details aan het einde van het artikel.

Samsung Galaxy Watch 5: Draadloos opladen is een herbevestiging van het vorige model

Dus wat leren we van de certificering die is verkregen van de wearable van Samsung? De FCC heeft gecertificeerd wat draadloos opladen zou moeten zijn met betrekking tot de Galaxy Watch 5, die zichzelf vervolgens opnieuw bevestigt nadat hij het al op de vorige heeft gezien Kijk 4. En net als het vorige model hebben we hier ook een standaard 5W.

Dit voegt ook toe aan andere details die al bekend zijn over deze apparaten. Naast de waarschijnlijke aanwezigheid van de Pro-model, zullen we kostbare materialen vinden zoals: titanium e saffierglas, maar ook blijkbaar meer ruime batterijen, die een grotere autonomie mogelijk zouden kunnen maken. Helaas zijn er ook minder leuke details, zoals het ontbreken ervan draaibare ring zoals de fans hoopten.

Grote verbeteringen voor herladen | Update 14/06

Nogmaals, dankzij FCC-certificeringen, vinden we dat Samsung Galaxy Watch 5 niet zal verbeteren poco ter ondersteuning van de bedraad opladen. Volgens wat er is uitgelekt, gaat de volgende smartwatch van opladen naar 5W naar 10W (5V 2A), een verdubbeling van het ondersteunde vermogen. We verwachten dan ook dat de oplaadtijden aanzienlijk korter zullen zijn dan bij eerdere modellen.

Maar wanneer moet het aankomen? Samsung Galaxy Bekijk 5 op de markt? Volgens geruchten zou wat we zagen met de Watch 4 hier ook worden herhaald, dus met een presentatie voor Augustus 2022, in hetzelfde Unpacked-evenement dat de nieuwe hoofdrolspelers zou moeten zien opvouwbaar Samsung.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.