Niets telefoon (1) zoals OnePlus: pre-orders op uitnodiging starten

niets telefoon 1 verkoopsysteem uitnodigingen details

Als we eerder twijfels hadden dat Niets Telefoon (1) zou iets van kunnen hebben OnePlus, The nodigt systeem uit waarmee het zal worden verkocht, kan deze hint bevestigen. In feite leren we uit een nieuwe officiële video dat het merk van Carl Pei is van plan om de eerste eenheden te verkopen zoals ze deden met de eerste eenheid van het bedrijf dat onder zeggenschap staat van OPPO, het herstarten van de hype-machine.

24 / 06 update: vanaf vandaag is het mogelijk om op uitnodiging lid te worden van het systeem voor de aankoop van Nothing Phone (1). Vind alle details aan het einde van het artikel.

De eerste voorbeelden van Nothing Phone (1) met een uitnodigingssysteem: alle details

Om in de eerder genoemde video van het merk te onthullen dat de eerste Nothing Phones (1) verkocht zullen worden via uitnodigingen was het hoofd marketing en mede-oprichter van de startup Akis Evangelidis, die ook de voormalige vice-president van OnePlus in Frankrijk was (onnodig te zeggen), die ons samen met zijn medewerkers uitlegt waarom hij deze modus koos om op de smartphonemarkt te debuteren.

niets telefoon 1 verkoopuitnodiging systeemdetails 2

In feite leren we uit zijn woorden dat dit een geschenk moet zijn aan de gemeenschap die hen vanaf de eerste dag volgt, waardoor een soort "eerste" exclusiviteit ontstaat voor een apparaat dat zeker wordt opgemerkt vanwege het uitgesproken innovatief ontwerp en dat is zeker geïnspireerd door wat er is gebeurd met OnePlus One in 2014. Dit betekent niet, zoals vermeld in de video, dat er geen gratis verkoop zal zijn, maar het verkrijgen van dergelijke feedback kan zeker direct Niets om het beter te doen en vooral om initiële verspilling te voorkomen.

Daarnaast is er het hype-element, waardoor het proces veel meer onderhevig zal zijn aan media-aandacht en gebruikers, die al met de video van Marquees Brownlee geplaagd werden door de situatie, die nu steeds meer de tonen aanneemt waarvan we heb met je gesproken onze focus over wat startups, waaronder OnePlus, op de markt hebben gebracht door gebruik te maken van deze exclusiviteit en verwachting met betrekking tot de gelanceerde producten. Niet voor niets de top 100 Niets Telefoon (1) ze worden verkocht met veilingsysteem op StockX, eCommerce dacht precies met deze termen.

Kortom, als je hoopte dat het eenvoudig was om te krijgen wat het object van verlangen van veel Android-fans wordt, zul je helaas een beetje moeten wachten of geluk hebben. In de tussentijd kunt u uzelf op de hoogte houden van wat de kenmerken ervan zijn in deverdieping toegewijd.

Het uitnodigingssysteem start | Update 24/06

Een paar uur na de aankondiging, Niets heeft pre-orders geopend om de aankoop van Nothing Phone (1) te doen, allemaal gedaan via een uitnodigingssysteem. Als je er nog geen hebt, kun je je e-mailadres op de wachtlijst zetten en wachten tot je aan de beurt bent om de smartphone te kopen (er wachten momenteel meer dan 20.000 mensen). U kunt wachtlijstposities overslaan door andere mensen te laten registreren met uw verwijzingslink (die u krijgt zodra u zich registreert).

Pre-order Niets Telefoon (1)

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren