Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4: de vouw is bijna onzichtbaar!

samsung galaxy z fold flip 4 onzichtbare vouw lek

Een van de prioriteiten van wie kiest voor een opvouwbare smartphone is dat de vouw die in het midden ontstaat zo min mogelijk zichtbaar is. In de loop van de tijd is dit verminderd, maar niet helemaal verdwenen. En er is een van de merken die hier het meest op let Samsung, die lijkt te naderen a interne display steeds soepeler in het vooruitzicht van de lancering van zijn Galaxy Z-vouw 4 e Z-Flip 4.

21 / 06 update: een nieuwe foto laat zien hoe de "kreuk" van het scherm van de Samsung Galaxy Z Fold 4 eruit zal zien, die vind je in het artikel.

Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4: zo zou het interne display "zonder" vouwen eruit zien

Om ons dit detail van de nieuwe opvouwbare Samsung te laten zien is de leaker Ice Universe, zeer attent op de gebeurtenissen van het Zuid-Koreaanse huis, dat ons op Twitter de hele kant laat zien van interne display waar zou de? vouwen. De afbeeldingen laten ons allebei zien hoe de "rimpel" van de Samsung Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 eruit zal zien, kortom een ​​echte kwaliteitssprong voor degenen die de referentiemodellen zijn van de vouwmarkt.

Het is zeer waarschijnlijk dat Samsung voor de vierde generatie foldables niets aan het toeval wil overlaten en daarom Galaxy Z-vouw 4 e Z-Flip 4 het worden smartphones van hoog niveau, zowel qua technische specificaties als qua in bouwvoorwaarden, die serieus het verschil in de wereld kan maken. Dit komt omdat we, naast wat we zagen met het vouwen, het hoogstwaarschijnlijk zullen vinden Leeuwebek 8+ Gen 1, kleinere maar meer ergonomische maatregelen (een element dat zeer gewaardeerd wordt door gebruikers) en, vooral voor de Flip, een externe weergave steeds nuttiger.

We moeten dus de komende maanden wachten om iets definitiefs te begrijpen over degenen die opnieuw de referentiefolders zullen worden, zoals het Zuid-Koreaanse huis ons gewend is.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.