Waar Realme GT Neo 3 x Naruto kopen: de prijs is altijd aantrekkelijker!

waar koop je realme gt neo 3 x naruto-editie

De samenwerking in anime-saus voor het Chinese merk gaat door: na de speciale versie gewijd aan Dragon Ball, is het deze keer aan de beurt shonen. Als je getuige bent geweest van het epos van de kleine ninja's tot aan de grote finale en je beschouwt jezelf als echte fans ... hier is het apparaat voor jou! Dat zoeken we uit waar Realme GT Neo 3 x Naruto Edition te kopen, een smartphone die nog steeds wordt gedefinieerd als "flitsend" poco.

23 / 06 update: de speciale versie Naruto Edition daalt in prijs weer met coupons. Vind alle details en de link naar de speciale pagina direct aan het einde van het artikel.

Realme GT Neo 3 x Naruto-editie: waar koop je de smarphone voor aspirant-Hokage

waar koop je realme gt neo 3 x naruto-editie

De nieuwe incarnatie van GT Neo 3 verandert van gezicht, maar niet van inhoud: de look is vernieuwd met een unieke stijl, geïnspireerd door Naruto, en een verkooppakket ontworpen ad hoc, terwijl de specificaties ongewijzigd blijven. We vinden het grote display AMOLED E4 da 6.7 " en verversingssnelheid a 120 Hz, het super opladen van 150W (en een 4.500 mAh batterij), maar ook de chipset Afmetingen 8100. De camera van 50 MP heeft OIS en gaat gepaard met groothoek en macro. En laten we nu weer op de goede weg gaan en kijken waar Realme GT Neo 3 x Naruto Edition te kopen en hoe te besparen!

waar koop je realme gt neo 3 x naruto-editie

NB hieronder vindt u de link naar de aankoop en - indien beschikbaar - de speciale kortingsbon. Als u de onderstaande vakken niet correct ziet, probeer dan AdBlock uit te schakelen.

Kijk voor alle details over de gloednieuwe Realme Special Edition eens voor onze studie toegewijd. Als je daarentegen mikt op de vorige GT Neo 2 in Dragon Ball-versie, bekijk ons ​​artikel over waar je het kunt kopen! Eindelijk, voor degenen die de GT Neo 3 liever in de "pure" versie hebben ... ook in dit geval weten we hoe we je kunnen plezieren!

GizTop

De smartphone presenteert de software in de Chinese versie, met Realme UI 3 op basis van Android 12. Volgens wat de winkel meldt, zijn Chinese en Engelse talen aanwezig.

http://Realme%20GT%20Neo%203%20x%20Naruto%20Edition%20–%208/256%20GB%20|%20GizTop

Verzending vanuit CHINA Express (8-15 dagen) € 36

Meer Minder
€502.8
LinkedIn

In het geval van kortingsbonnen en aanbiedingen, of van het debuut in andere winkels, zullen we deze pagina bijwerken met al het nieuws dat aan het apparaat is gewijd.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren