Xiaomi 12S: zo vindt de nieuwe serie plaats in samenwerking met Leica

xiaomi 12s voorbeeldfoto

Il 4 juli markeert het debuut van de nieuwe vlaggenschipserie van het huis van Lei Jun: Xiaomi 12S, 12S pro e 12S Ultra komen eraan, alle drie in samenwerking met Leica, en om het nog interessanter te maken, heeft het bedrijf het nodig geacht om de eerste te publiceren monster fotografici van het drieluik. Dit is hoe de nieuwste Xiaomi-topjes van de grond komen!

Xiaomi 12S-serie: hier zijn de fotografische voorbeelden van het nieuwe topbereik

xiaomi 12s voorbeeldfoto

De afbeeldingen zijn afkomstig van Weibo, het Chinese sociale netwerk bij uitstek, en zijn gepubliceerd op het officiële Xiaomi-profiel. De verschillende shots tonen de vermogen fotografisch della serie Xiaomi 12S, worstelend met meerdere scenario's (en in handen van professionele fotografen). We hebben nachtfoto's, close-ups, landschappen, perspectiefspellen, kortom een ​​hele reeks tests om het potentieel van de fotografische sector te laten zien. Bedenk nogmaals dat de Xiaomi 12S-serie de eerste stap is in de samenwerking van het Chinese merk met Leica, leider van de wereldfotografie.

De foto's die u in de bovenstaande galerij ziet, zijn slechts enkele van de foto's die zijn gepubliceerd door Xiaomi, voorgesteld in verminderde kwaliteit. Als je nieuwsgierig bent naar ontdek alle monsters foto's van de Xiaomi 12S-serie, in de kwaliteit die door hetzelfde bedrijf is gepubliceerd, en klik vervolgens op de onderstaande link om het gecomprimeerde bestand met alle afbeeldingen te downloaden.

DOWNLOAD HET FOTOVOORBEELD

Ook als je meer wilt weten over de nieuwe apparaten van het merk, hier is die van ons verdieping gewijd aan het Ultra-model. Wie, vind in plaats daarvan alle details die tot nu toe zijn gelekt over de "jongere" broers 12S en 12S Pro.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.