De nieuwe smartphone-fan van Black Shark belooft nooit eerder vertoonde koeling

Black Shark

Fans van Xiaomi en Black Shark zullen er goed aan doen dat het merk dat zich toelegt op gaming niet alleen gewijd is aan smartphones, maar ook aan accessoires. Het is duidelijk dat zelfs in dit geval hij knipoogt voor gamers, met doordachte koptelefoon ad hoc, controllers en oplossingen om de apparaten te koelen tijdens de spelfasen. De nieuwigheid van vandaag is de nieuwe koelventilator di Zwart haai, binnenkort beschikbaar: misschien een absolute nieuwigheid die een echte frisse wind zou kunnen brengen in het panorama van smartphoneaccessoires.

Een super smartphone-koelventilator van Black Shark

Black Shark

Na de uitstekende top van het assortiment Black Shark 5 Pro (waarvan je ook de onze vindt recensie), heeft het Chinese bedrijf besloten om vrijuit te gaan. Op 27 juni zou het een nieuw uniek accessoire in huis moeten presenteren, met een nooit eerder vertoonde capaciteit. Het is in feite de eerste koelventilator voor smartphone Black Shark kan de temperatuur zelfs verlagen tot 30 °.

Black Shark

Laten we zeggen dat het Chinese huis op dit moment de aard van het product niet heeft bevestigd, en zich beperkt tot de aankondiging dat deze oplossing het mogelijk zal maken om zeer koele temperaturen te verkrijgen. Black Shark kennende, zal het zeker geen ventilator of airconditioner zijn; de meest plausibele hypothese is precies die van één koelventilator (dit zijn accessoires die al gezien zijn voor het merk).

Als dit mysterieuze product inderdaad een smartphone-ventilator is die een apparaat met 30 ° C kan koelen, dan - zoals aangegeven poco hierboven - het zal het eerste apparaat zijn dat dit resultaat kan bereiken. Je moet gewoon wachten op de 27 Juni om alle details van deze nieuwigheid te weten te komen!

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.