Samsung Galaxy S22 en S21: er komt een grote foto-update aan

Samsung Galaxy S21 S22 camera-update

Goed nieuws voor iedereen die eigenaar is van een van de modellen waaruit de serie bestaat Samsung Galaxy S22 of de vorige S21: komt eraan a bijwerken van fotocamera. En niet zomaar een update, maar waarschijnlijk een van de belangrijkste van deze maanden, omdat het nieuwe manieren van creëren introduceert binnen de foto-app.

Hier is hoe de camera van de Samsung Galaxy S22 en S21 verbetert met de laatste update

Allereerst introduceert de update de modus Hyperlapse ook met de telefoto, niet langer alleen beperkt tot de hoofdsensor tot de ultragroothoeksensor. Voor degenen die niet weten wat het is, Hyperlapse is een andere naam voor time-lapse, dat wil zeggen die video-opnamemodus met verhoogde snelheid (van 4x tot 32x) om de variatie in tijd te accentueren. Samsung heeft bevestigd dat het werkt aan de implementatie van de modus Astro hyperlapse, waardoor het ook kan worden gebruikt om de nachtelijke sterrenhemel te vereeuwigen en suggestieve clips te maken.

Samsung Galaxy S21 S22 camera-update

Nieuws ook voor de modus QR-codes scannen, dat nu kan genieten van een groter scanoppervlak voor eenvoudiger gebruik. Het is nu ook mogelijk om het scannen van een QR-code in een document te forceren door op het bijbehorende scherm te tikken; bovendien is er een bug opgelost die verhinderde dat de camera de QR-code van een nieuw ingelijste code opnieuw scande.

Onder de andere innovaties van de updates noemen we ook de verbetering van de prestaties HDR en chromatische reproductie in de fotomodus, de optimalisatie van prestatie, geheugengebruik en AI-mogelijkheden voor foto-, nacht- en videomodi; over video-, verbetert de update ook de kwaliteit en stabilisatie.

Zoals verwacht betreft deze update twee triptieken van smartphones: de meest recente Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra en de vorige modellen S21, S21+ en S21 Ultra. De uitrol is officieel gestart in Zuid-Korea en Duitsland, dus het zal niet lang meer duren voordat het ook in Italië aankomt. En terwijl de huidige en oude top van het Samsung-assortiment worden bijgewerkt, is er geen gebrek aan controverse over de weinige innovaties die we in de toekomst zouden moeten zien Samsung Galaxy S23.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.