Moto RAZR 2022, de demontage laat ons alle verbeteringen zien

motorola moto razr 2022 demontage

Als er een smartphone is die ieders aandacht trekt, hoewel hij nog niet op de wereldmarkt is, is hij dat zeker Motorola MotoRAZR 2022 en de zijne scheuren lijkt ons te doen begrijpen waarom. Sterker nog, bij het demonteren van de klaptelefoon zijn we ons bewust van grote verbeteringen ten opzichte van het verleden.

Moto RAZR 2022: de demontage toont het nieuwe scharnier en nog veel meer

Dankzij de video gemaakt door de Chinese gebruiker Weki Thuis, we kunnen zien hoe de nieuwe opvouwbare clamshell van binnen wordt gedaan Motorola. Zoals we kunnen zien in de vergelijking met de RAZR5G van 2020 is de verbetering in één oogopslag zichtbaar en niet alleen qua design en weergave. Inderdaad, als we vanaf het paneel willen beginnen, zien we een soepeler gestructureerde vouw zonder deze te demonteren.

motorola moto razr 2022 demontage 2

Dit komt door het geweldige nieuwe scharnier dat Motorola heeft geïntegreerd in de RAZR 2022. In feite houdt dit de twee uiteinden van het scherm vast, zonder ze te buigen zoals in de vorige, waardoor de spanning ervan tijdens de buigfase wordt verminderd en de resultaten in termen van rimpels zichtbaar zijn. Daarnaast zien we ook de dubbele batterij geïnstalleerd, maar ook het dissipatiesysteem, dat is toevertrouwd aan verschillende koperen platen in een blok gezet, dat met de Leeuwebek 8+ Gen 1 schijnen genoeg te zijn. Wat de repareerbaarheid betreft, is doe-het-zelf helaas niet aan te raden of in ieder geval helemaal niet gemakkelijk.

Kortom, naast een van de goedkoopste folders op de markt, Moto RAZR 2022 het lijkt ook een buitengewoon interessante smartphone te zijn en de verkoop registreren in China lijken ze dit gevoel te bevestigen, wachtend tot het ook bij ons (zeer binnenkort) komt.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren