Niets verklaart waarom hij loog over telefoon (1)

niets telefoon (1)

Naarmate de dagen verstrijken, steken steeds meer gebruikers en insiders hun hand op Niets Telefoon (1), waardoor we de kans krijgen om de sterke en zwakke punten ervan te ontdekken. We hadden het bijvoorbeeld over zijn weerstand en reparatieproblemen, maar wat waarschijnlijk de online discussies het meest heeft doen ontbranden, zijn de productieproblemen. Diverse gebruikers hebben geklaagd over condensproblemen en over de kwaliteit van de montage, maar vooral over het scherm, tussen groene displays en dode pixels.

13 / 08 update: Niets verklaart de situatie, u vindt alle details aan het einde van het artikel.

Niets Telefoon (1) weergavespecificaties komen niet overeen met de werkelijkheid

En het is opnieuw het Nothing Phone-scherm (1) om terug te keren als de hoofdrolspeler van een nieuwe kritiek op het bedrijf. Deze keer hebben we het niet over een hardwareprobleem, maar over een discrepantie tussen wat het bedrijf zei en wat er daadwerkelijk werd bereikt. Door het gegevensblad te raadplegen dat bij de lancering werd gepresenteerd, zou Nothing Phone (1) een scherm hebben dat er een kan bieden piekhelderheid gelijk aan 1.200 neten. Een zeer opmerkelijke eigenschap voor een smartphone uit het middensegment, aangezien deze helderheidsniveaus alleen worden gegarandeerd door topklasse zoals die van de Samsung Galaxy S22-serie. Jammer dat de metingen in werkelijkheid een heel andere werkelijkheid laten zien.

niets telefoon (1) helderheid van het scherm

Verschillende bronnen benadrukken hoe de maximale helderheid die wordt geboden door het scherm Nothing Phone (1) niet verder gaat dan 500 nits in handmatige modus en 700 neten in de automatische modus wanneer sterk omgevingslicht wordt gedetecteerd. Verder is het zo dat fabrikanten meestal maximale helderheidswaarden aangeven die alleen in bepaalde contexten te halen zijn, zoals in HDR-modus. Echter, zoals ComputerBase aangeeft, gaat zelfs het proberen om de helderheid te meten in de HDR-modus niet verder dan 700 nits. Hier dan, dat Niets reageerde prompt door de officiële specificaties te wijzigen: nu geeft de officiële website 700 nits maximale helderheid aan, terwijl op de vorige pagina's (gearchiveerd op WebArchief) werd aangegeven in 1.200 nits.

Hier komt de uitleg | Update 13/08

Nadat het nieuws begon te circuleren, bracht het bedrijf een officiële verklaring uit:

"De hardware kan een piekhelderheid van maximaal 1.200 nits bereiken, maar momenteel is dat niet het geval door de software beperkt tot 700 nits. Deze beslissing is genomen om een ​​evenwichtige gebruikerservaring te garanderen met betrekking tot: warmte en batterijverbruik. We kijken ernaar uit om van onze gebruikers hierover te horen en zullen de feedback zorgvuldig controleren om te zien of dit in toekomstige software-updates moet worden aangepakt.

Onder normale omstandigheden kunnen minimaal 500 nits worden behaald, afhankelijk van de omgeving en de inhoud die u op het apparaat bekijkt. Het productteam is van mening dat het bereik van 0-1200 nits voor de hardware correct is. De software is beperkt tot 700 en dit is getest. We zullen een toekomstige software-update overwegen om het hoogtepunt van 1.200 te bereiken.

  • 0-500, normaal bereik.
  • 500-700 hoog helderheidsbereik. alleen activeren in de automatische helderheidsmodus in omgevingen met veel licht.
  • 700 - 1200 speciale modus, momenteel niet beschikbaar vanwege softwarebeperkingen."
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren