NIU X Razer SQi is de e-Scooter voor gamers: het lijkt alsof hij uit Cyberpunk komt!

NIU X Razer SQi elektrische scooter heeft technische specificaties uitstapprijs

Razer werkte met NIU er een gooien elektrische scooter futuristisch ogend, wat bijna lijkt te zijn rechtstreeks uit een videogame cyberpunk. Het is genoemd NIU X Razer SQi-editie en is een voertuig in beperkte oplage die een topsnelheid van 25 kmh, ideaal voor korte tripjes door de stad... zonder onopgemerkt te blijven!

Hier is NIU X Razer SQi Edition, de elektrische scooter die eruitziet alsof hij uit een videogame komt

NIU X Razer SQi elektrische scooter heeft technische specificaties uitstapprijs

Dit zou zomaar de eerste creatie kunnen zijn die het resultaat is van de samenwerking tussen Razer e NIU, wat zou kunnen leiden tot de introductie van meer uniek ogende elektrische voertuigen in de toekomst. Vooral als je kijkt naar de extreem positieve feedback die NIU X Razer SQi-editie erin geslaagd te krijgen, door te registreren uitverkocht in 2 seconden na de lancering, die plaatsvond op 2 augustus.

Deze elektrische scooter heeft in feite een volledig uniek aspect, veel meer agressief in vergelijking met andere voorstellen op de markt, met een carrosserie in metallic zwarte afwerking, neongroene details en een grote ringvormige koplamp. De scooter weegt ca 50 kg, is voorzien van een 400w en kan er een bereiken maximale snelheid van 25 km / h.

NIU X Razer SQi elektrische scooter heeft technische specificaties uitstapprijs

De batterij van NIU X Razer SQi-editie het komt van 48 V (een optie van 20 Ah of 24 Ah is ook beschikbaar) en biedt een bereik tot 65 km, dus perfect voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

NIU X Razer SQi-editie is voorlopig exclusief voor de Chinese markt. Hier kan deze specifieke elektrische scooter worden gekocht voor een prijs van 9.999 yuan, wat ongeveer € is €1.450 bij de uitwisseling. Het voertuig was echter binnen enkele seconden na de release uitverkocht en omdat het een product in beperkte oplage is, is het nog niet duidelijk of er een tweede voorraad zal zijn of niet.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.