OPPO: hier zijn de modellen bijgewerkt naar ColorOS 12 en Android 12

oppo coloros 12

Met de officiële presentatie van Android 12 van Google zijn alle verschillende fabrikanten begonnen het te testen, waaronder: OPPO in de vorm van ColorOS 12. Samen met Xiaomi, OnePlus, vivo en andere realiteiten, werkt OPPO nauw samen met Google-ontwikkelaars om de software-ervaring van hun smartphones te verbeteren. De nieuwe versie van Android werd gepresenteerd op Google I / O 2021 en het bedrijf heeft de lancering van de allereerste Developer Preview aan boord geformaliseerd OPPO Vind X3 Pro. En laten we na de officiële aankondiging eens kijken welke smartphones de update zullen ontvangen.

Laatst bijgewerkt: augustus 2022

OPPO kondigt de ColorOS 12 aan: dit is wat er nieuw zal zijn met Android 12

YouTube-speler

Vind alle innovaties geïntroduceerd door OPPO met de ColorOS 12 in het speciale artikel. De belangrijkste wijzigingen samenvattend, heeft het ColorOS-team: de esthetische taal bijgewerkt, waarbij enkele esthetische componenten van de gebruikersinterface worden bekeken. ze zijn geweest verbeterde animaties, evenals de AI-engine die zijn prestaties aanstuurt, ten voordele van de vloeibaarheid en de impact op beschikbare bronnen. Onder de nieuwe functies vinden we verbeteringen voor: FlexDrop, Slimme zijbalk 2.0, PC-verbinding voor pc-mirroring, verbinding met auto's en meer. OPPO introduceerde ook zijn eigen Omoji, aangepaste avatars om te gebruiken voor foto's en videogesprekken.

Een van de hoekstenen van Android 12, en dus van ColorOS 12, is de sector die bindt veiligheid en privacy. Een onderwerp dat OPPO altijd zeer dierbaar is, dat al in de huidige versies van ColorOS verschillende functies gebruikt om zijn gebruikers te beschermen. In de nieuwe versie van Android zullen we nieuwe implementaties zien, zoals de mogelijkheid om hiervan te profiteren geschatte GPS-positie. Een handige functie om een ​​"vermomde" geolocatie in de vorm van een generiek gebied terug te geven aan al die apps waarvan we denken dat ze onze exacte positie niet hoeven te weten. Een andere belangrijke nieuwigheid is demicrofoon en camera-indicator waarmee u weet wanneer een app ze gebruikt. Bovendien kunnen gebruikers direct weten of een app toegang heeft tot de microfoon, camera en GPS-locatie.

Compatibele modellen en releasedatum

Met de aankondiging van de ColorOS 12 heeft OPPO ook de roadmap die de grote update naar compatibele smartphones zal brengen. Hier is de volledige lijst, hoewel we u eraan herinneren dat deze in de loop van de tijd kan veranderen (voor het geval dat we updaten). Verder willen we je erop wijzen dat als voor een model wordt aangegeven dat de ColorOS 12 "Vrijgelaten,,Dit betekent niet dat het overal is. OPPO brengt meestal eerst grote updates uit in Azië en vervolgens in de rest van de wereld, dus het kan weken, zo niet maanden duren tussen de Aziatische en wereldwijde releases.

OPPO

modelstabielStabiel Italië
OPPO Zoek X5 Lite-✔️
OPPO Zoek X3✔️
OPPO Vind X3 Pro✔️✔️
OPPO Find X3 Pro Mars Explorer-editie-
OPPO Zoek X3 Pro Fotograafeditie✔️
OPPO Vind X3 Neo✔️✔️
OPPO Zoek X3 Lite✔️✔️
OPPO Zoek X2✔️✔️
OPPO Vind X2 Neo✔️✔️
OPPO Zoek X2 Lite✔️✔️
OPPO Vind X2 Pro✔️✔️
OPPO Vind X2 Pro Lamborghini Edition✔️-
OPPO Find X2 League of Legends-editie✔️
OPPO Reno 8 Lite✔️
OPPO Reno 7--
OPPO Reno 7 5G✔️
OPPO Reno 7 Pro 5G✔️
OPPO Reno 7 Lite-
OPPO Reno7 SE-
OPPO Reno 7Z✔️
OPPO Reno 6 5G✔️✔️
OPPO Reno 6 Pro 5G✔️✔️
OPPO Reno 6 Pro 5G Diwali-editie✔️
OPPO Reno 6 Pro + 5G✔️
OPPO Reno 6 Pro + Detective Conad-editie✔️
OPPO Reno 6Z✔️
OPPO Reno 5✔️
OPPO Reno 5 5G✔️
OPPO Reno 5 Pro 5G✔️
OPPO Reno 5 Pro + 5G✔️
OPPO Reno 5 Pro + Artist-editie✔️
OPPO Reno 5 Lite✔️
OPPO Reno 5Z 5G✔️
OPPO Reno 5K 5G✔️
OPPO Reno 5F✔️
OPPO Reno 4✔️
OPPO Reno 4 Pro✔️
OPPO Reno 4 5G✔️✔️
OPPO Reno 4 Pro 5G✔️✔️
OPPO Reno 4 Pro 5G zomereditie✔️
OPPO Reno 4 Pro 5G Artiesteneditie✔️
OPPO Reno 4 Lite✔️
OPPO Reno 4Z✔️✔️
OPPO Reno 4 SE 5G✔️
OPPO Reno 4F✔️
OPPO Reno 3✔️
OPPO Reno 3 5G✔️
OPPO Reno 3 Pro✔️
OPPO Reno 3 Pro 5G✔️
OPPO Reno 3 Pro 5G Klassieke Blauwe Editie✔️
OPPO Reno 3 Vitaliteit✔️
OPPO Aas 2✔️
OPPO Ace 2 EVA-editie✔️
OPPO Reno Ace✔️
OPPO Reno Ace Gundam Edition✔️
OPPO Reno 10x Zoom✔️✔️
OPPO Reno FC Barcelona editie✔️
OPPO K10✔️
OPPO K9 5G✔️
OPPO K9 Pro 5G✔️
OPPO K9s✔️
OPPO K9x 5G✔️
OPPO K7✔️
Oppo K7x✔️
OPPO A96✔️-
OPPO A96 5G✔️
OPPO A95✔️
OPPO A95 5G✔️
OPPO A94✔️✔️
OPPO A93 5G✔️
OPPO A93s 5G-
OPPO A92s 5G-
OPPO A76✔️-
OPPO A74✔️-
OPPO A74 5G✔️✔️
OPPO A73✔️
OPPO A73 5G✔️✔️
OPPO A72 5G✔️
OPPO A56 5G-
OPPO A55✔️
OPPO A55 5G✔️
OPPO A55s 5G✔️
OPPO A54 5G-✔️
OPPO A53✔️-
OPPO A53 5G✔️
OPPO A53s-✔️
OPPO A53s 5G✔️
OPPO A36✔️
OPPO A16✔️
OPPO A16s-✔️
OPPO F21 Pro 5G✔️
OPPO F19✔️
OPPO F19 Pro✔️
OPPO F19 Pro +✔️
OPPO F19s✔️
OPPO F17✔️
OPPO F17 Pro✔️

OnePlus

modelbetastabiel
OnePlus 9-✔️
OnePlus 9 Pro-✔️
Een Plus 9R-✔️
OnePlus 9RT✔️-
OnePlus 8-✔️
OnePlus 8 Pro-✔️
OnePlus 8T-✔️
OnePlus 7✔️-
OnePlus 7 Pro✔️-
OnePlus 7T✔️-
OnePlus 7T Pro✔️-
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.