Redmi 10C-updates in Europa naar MIUI 13 en Android 12 | Downloaden

redmi 10c miui 13 android 12

Niet alleen de Note-serie: de update van de MIUI 13 gebaseerd op Android 12 komt naar de houders van Redmi 10C. Hoewel het niet de "11"-nomenclatuur met zich meebrengt, werd dit model ook in de eerste maanden van 2022 gelanceerd. Als gevolg daarvan klaagde een deel van de gemeenschap over de keuze van Xiaomi om het opnieuw in de schappen te brengen met Android 11 in plaats van te kiezen voor de meer versie recente Google OS.

15 / 08 update: de update komt ook naar Europa. Vind alle details aan het einde van het artikel.

Het is tijd voor de update naar MIUI 13 en Android 12 voor de "kleine" Redmi 10C

YouTube-speler

Afgezien van klachten, wordt Redmi 10C geüpdatet om V13.0.2.0.SGEMIXM te bouwen, d.w.z. MIUI 13 wereldwijd gebaseerd op Android 12. Het kan even duren voordat de release van de EEA ROM start, dat is de Europese, maar wie de Global ROM heeft kan de update al downloaden en handmatig installeren.

Uitrol in Europa | Update 15/08

Als u een van de eigenaren bent van Redmi 10C, weet dan dat de update naar MIUI 13 op basis van Android 12 ook in Europa aankomt. De uitrol is in deze uren begonnen en brengt de build V13.0.1.0.SGEEUXM met zich mee en je kunt deze al handmatig downloaden en installeren (op eigen risico):

Download MIUI 13 en Android 12 voor Redmi 10C

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.