Hoe het geheime menu van Samsung Gallery Labs te ontgrendelen

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen

Als u een gebruiker bent Samsung, weet je dat de app galerij van je smartphone verbergt wat geheime functies die je misschien nooit hebt gebruikt? Ja, want zelfs de eigen interface van Samsung verbergt enkele goodies en geheimen die zo zouden kunnen blijven als je niet weet hoe je ze kunt vinden. Dus vandaag wil ik uitleggen hoe je het menu kunt ontgrendelen Galerij Labs en dus toegang hebben tot verschillende functies om de functionaliteit van de Galerij te verbeteren.

Allereerst is er geen lijst met Samsung-smartphonemodellen die Gallery Labs officieel integreren. Elk model met firmware zou deze echter moeten hebben Eén gebruikersinterface 2 en hoger; afhankelijk van de versie zijn sommige functies niet beschikbaar.

Hoe Samsung Galaxy Labs te ontgrendelen

Start allereerst de Gallery-app, klik op de drie regels rechtsonder en selecteer het item "Instellingen'.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen

Scroll naar beneden en klik op "Over Galerij". Klik in het volgende scherm herhaaldelijk op de numerieke versie van de app.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen

Op dit punt ziet u de woorden "[Labs] Galerijlabs is ingeschakeld'.

Ga ten slotte terug naar het vorige menu, scrol naar beneden en je zult het nieuwe item vinden "Galerij Labs'.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen

Waar is Samsung Gallery Labs voor?

Als u het menu van Gallery Labs verkent, zult u zien dat de Gallery-app van uw Samsung-smartphone verschillende min of meer handige functies bevat. Zoals de app zelf aangeeft, moet de betreffende app opnieuw worden gestart om de functies die u activeert daadwerkelijk te activeren.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen

Veel Gallery Labs-functies zijn mogelijk al ingeschakeld, dus u hoeft niets te doen (behalve ze uit te schakelen als u ze niet nodig hebt). Onder de functies die niet zijn ingeschakeld, is een die ik van harte aanbeveel te vinden onder "Videospelermodus op filmstrip": De optie selecteren"Verouderde videozoekbalk”Brengt de video-afspeelbalk direct terug naar het voorbeeldscherm in de Galerij.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen
Voor -> na

Over video's gesproken, als je ze chronologisch wilt ordenen, raad ik je aan het item te activeren "Tijdlijn in video / favoriete albums'.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen
Voor -> na

Een andere handige functie is de "Informatie over prullenbakopslag weergeven": Door het in te schakelen, wordt elke keer dat u een afbeelding of video verwijdert, de hoeveelheid GB weergegeven die is ingenomen door de bestanden die tot nu toe zijn verwijderd. Op deze manier weet je misschien wanneer je de prullenmand moet legen als er te veel GB's bezet zijn.

samsung hoe galerijgalerijlabs te ontgrendelen
Voor -> na

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren