Samsung en One UI 5.0: de bètatest van Android 13 gaat van start | Downloaden

samsung one ui 5.0

Bij elke grote update van Google zoals: Android 13 een grote update van Samsung, in dit geval de Eén UI 5.0. Momenteel is de referentie-release de One UI 4.1 op basis van Android 12, die al op tal van modellen van de catalogus is aangekomen. Maar we weten ook dat de nieuwe opvouwbare smartphones en dat de volgende met hen zou moeten debuteren Eén UI 4.1.1.

05 / 08 update: na de eerste geruchten is officieel begonnen met de bètatest van One UI 5.0 en Android 13. Vind alle details aan het einde van het artikel.

Samsung bereidt de update naar One UI 5.0 voor, maar alleen voor sommigen

Volgens wat er op het internet is verspreid, zal de update naar One UI 4.1.1 vooral gericht zijn op het introduceren van meer geoptimaliseerde software met opvouwbare schermen. De echte volgende grote update zal de One UI 5.0 zijn, die we zullen zien op toekomstige Samsung-smartphones en op degenen die al op de markt zijn en die de update zullen ontvangen.

In dit opzicht is de firmware de afgelopen uren geïdentificeerd S906NKSU2ZVF6, een acroniem dat een van de allereerste One UI 5.0-builds voor S22 zou verbergen. Dit komt omdat, volgens geruchten, Samsung zich voorbereidt om de bètatestprogramma waardoor de meer geeks de nieuwe softwareversie uit de eerste hand kunnen proberen. We praten over de derde week van juli als een releaseperiode, terwijl we het over de laatste update hebben Oktober.

Samsung one ui

Er zijn nog geen details, maar uiteraard zullen de eerste op de lijst de modellen zijn van de Samsung Galaxy S22 lijn. Mocht je nieuwsgierig zijn, die is er al lijst met smartphones wie de update naar One UI 5.0 ontvangt. Naast het nieuws van het Samsung-team, zal het interessant zijn om het nieuws met betrekking tot Android 13 te ontdekken, zoals de nieuwe zaklamp en functies voor welzijnveiligheid e gaming.

Beta-testen begint | Update 05/08

In tegenstelling tot wat was er gerucht?, heeft Samsung officieel het One UI 5.0-programma gelanceerd om Android 13 ook op zijn smartphones te ontwikkelen. En zoals verwacht, begint de bètatest op Samsung Galaxy S22, S22 + e S22Ultra, de huidige topper in de catalogus van het bedrijf. Vooralsnog is het initiatief alleen beschikbaar in Zuid-Korea en Duitsland, waar later de Verenigde Staten bij aansluiten. Maar als u een van deze modellen heeft en deze wilt uitproberen, kunt u de ROM downloaden en handmatig installeren (op eigen risico):

Download One UI 5.0 Beta voor Samsung Galaxy S22

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.