vivo, niet alleen X Fold S: er kunnen er drie zijn!

vivo opvouwbare smartphones toekomstige lekdetails

vivo is een van die merken die de vouwmarkt betrad met een gestrekt been, gezien hoeveel de zijn X vouwen. Zozeer zelfs dat een mogelijke tweede opvouwbare al in de pijplijn zit, maar het mag niet alleen zijn. In feite lijkt het erop dat ik vouwen komen zal anders zijn, maar hoe zullen ze zijn?

vivo, krijgen we drie X Folds of is er ook sprake van de iQOO fold?

vivo opvouwbare smartphones toekomstige details lekken

Over het vouwproject van . gesproken vivo è Digitaal chatstation, wat op een niet al te verhulde manier verklaart dat de Blauwe fabriek is van plan om er niet één te lanceren, dat wil zeggen alleen X Vouw S (of naar verluidt), maar drie modellen in de categorie. De leaker is onevenwichtig dat dit er twee zullen zijn met horizontale opening en één verticaal. Deze verklaring opent veel mogelijkheden en discussies, want als de eerste volledig is, zal het degene zijn met Leeuwebek 8+ Gen 1, de andere twee zijn zeker nieuwsgieriger.

Voor de flip-telefoon, die nog steeds gerelateerd zou kunnen zijn aan de X-serie, verwachten we nog steeds een hoogwaardige chipset (zo niet dezelfde), die, althans in China, zal concurreren met Moto RAZR 2022 e Samsung Galaxy ZFlip 4, maar ook met OPPO's toekomstige flip-telefoon. De derde, niet erg duidelijk, zou verrassend genoeg die van iQOO kunnen zijn. Er gaan al langer geruchten over een prijsverlaging in de categorie en daarmee zou het submerk een serieuze buitenstaander in de sector kunnen worden.

Kortom, vivo heeft zijn missie gericht op de opvouwbare categorie serieus genomen, met een dictaat om te respecteren: veel kwaliteit in materialen en technische specificaties, maar zal het kunnen zegevieren?

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.