OPPO, eer en vivo zal de nieuwe Sony 1 "camera" delen

tegen eer vivo 1 inch camera sony imx978 lek

2023, zowel qua kalenderjaar als smartphonemarkt, nadert en groepeert een beetje al het verzamelde nieuws, onder de specificaties die in het topbereik zullen worden vernieuwd, is er een die meer opvalt dan alle. We hebben het over de fotocamera met 1 ″-sensor of liever, degene die is geproduceerd door Sony dat ze zullen delen OPPO, vivo e Eren.

OPPO Zoek X6 Pro, vivo X90 Pro en Honor Magic 5 Pro met Sony IMX978: eerste details van de nieuwe 1″ camera

Wat weten we daarom over de nieuwe 1 camera die volgens de lekken het sensorcompartiment van de OPPO, Honor en vivo? Laten we het hebben over de Sony IMX978, een nieuwe uitdrukking van het Japanse huis op het gebied van smartphonesensoren, die volgt op de Sony IMX989 dat hebben we gezien Xiaomi 12s ultra. Maar wat zijn de verschillen tussen deze twee componenten?

Laten we beginnen met de afmetingen, die voor beide zijn van 1 " met het verschil dat degene die door Xiaomi wordt gebruikt van is 1.6 micron, terwijl de nieuwe zal zijn van 1.55 micron. Daarnaast zal de resolutie veranderen, die nogal specifieke gegevens vindt. Als we op Xiaomi 12s Ultra een sensor hebben van 50.3 MP, op de nieuwe OPPO-vlaggenschepen, vivo en Eer dit zou zijn van 52 MP.

Maar wat zullen precies de smartphones zijn die deIMX978? We zullen het ongetwijfeld vinden in de camera van OPPO Vind X6 Prokom op Eer Magic 5 Pro / Ultimate en hoogstwaarschijnlijk vivo X90 Pro, tenzij er een terugkeer is van a Pro + model. Het is duidelijk dat de optimalisaties die Hasselblad en ZEISS zullen brengen om het verschil te maken ook veel zullen doen: zijn we klaar voor een seizoen van smartphones gewijd aan beeldvorming? In de tussentijd laten we je daar achter recensie di Xiaomi 12s ultra en toegewijde diepgaande studie naar de 1 sensoren.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren