Xiaomi, vivo, Honor en de anderen streven naar steeds minder standaard displays

Xiaomi vivo eer display hogere resolutie lek

De evolutie van de smartphonecategorie wordt vaak ook bepaald door hoe de details van een apparaat veranderen, of het nu gaat om het ontwerp, de software maar ook componenten zoals schermen. En het is precies hierop dat grote merken zoals Xiaomi, vivo, Eren maar ook de anderen, die wijzen op tonen meer en meer gedefinieerd, maar met meer specifieke resoluties.

Van 1.5K naar pure 2K: zoals Xiaomi-smartphones, vivo, Honor verlaat Full HD + -schermen

Xiaomi vivo eer display hogere resolutie lek 2

Het uitgangspunt dat met betrekking tot deze toespraak moet worden gemaakt, is dat het nog steeds iets is dat voorlopig het middelhoge bereik en het vlaggenschip van de smartphonecategorie betreft, dus iets waarin we streven naar een hogere kwaliteit in plaats van een status quo. . Maar wat zoeken merken in de nieuwe displays? We proberen een grotere resolutie te brengen en laten steeds meer het idee van Full HD + klassiek, d.w.z. a 1080p.

Zoals opgemerkt Digitaal chatstation, het zal verwijzen naar resoluties die in jargon worden genoemd 1.5K, virtueel 2K of in ieder geval meer smartphones met resolutie Zuivere 2K (of QHD + als je wilt). De apparaten zouden dan resoluties vinden a 1.200, 1.300 e 1.440 pixel steeds vaker, beginnend bij de basismodellen van de topreeksen van de merken. praktijkvoorbeeld, Redmi K50 Ultra, met een resolutie van 1.220 pixel, die al geruime tijd de volgende OPPO en OnePlus lijkt te inspireren, maar die in het echte gebruik ook dicht bij de vlaggenschepen van andere merken lijkt te eindigen.

En in feite zal een verblijf in het "thuis" de . zijn De volgende Xiaomi 13, waar zelfs het basismodel een hogere resolutie zal vinden dan de Full HD +, maar dat is niet uitgesloten vivo of zelfs Eren (die al smartphones heeft met meer "bijzondere" resoluties) kan ook doorgaan in de series die niet per se vlaggenschip zijn maar ook middelhoog zoals de S-serie of de Digital-serie. Kortom, zelfs wat we wisten over beeldschermen begint te veranderen en we zullen binnenkort een evolutie zien die wordt gedicteerd door steeds dunnere randen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren