Review Andeman 8000Pa handstofzuiger: zuinig en ideaal voor je AUTO!

andeman 8000pa handstofzuiger

La categorie van stofzuiger het is als een doos van Pandora, eenmaal ontdekt kan het je vreugde en verdriet geven, maar vooral veel producten, die je alleen al door ze in de verschillende online vensters te bekijken, je letterlijk uit je gedachten kunnen drijven. Dat is wat er met mij gebeurde, min of meer, toen ik de nieuwe wilde proberen Andeman 8000Pa, een zeer economisch product dat in wezen is geconfigureerd als een handmatige stofzuiger of, met andere woorden, als een handstofzuiger voor lichter gebruik en voor oppervlaktevuil, zoals in de auto, achter het bureau, enzovoort.

Ok, het merk is totaal onbekend en ik heb geen idee of het ooit iets soortgelijks heeft geproduceerd, maar feit is dat het een van de goedkoopste was en voor mijn gebruik had het interessant kunnen zijn. Ik zal je vertellen hoe het gaat.

Andeman 8000Pa handmatige stofzuiger review

Inhoud van de verpakking

andeman 8000pa handstofzuiger

In de kartonnen verpakking het bedrijf heeft zojuist enkele accessoires toegevoegd om de gebruikerservaring met zijn stofzuiger iets superieur en comfortabeler te maken. In detail:

  • Verlengbuis waarop andere accessoires kunnen worden aangesloten
  • Een lang, smal mondstuk voor het reinigen van hoeken
  • Een stoffen borstel
  • Een borstel voor het reinigen van accessoires

Bouw en materialen

Zoals je je kunt voorstellen, is de constructie van deze Andeman-stofzuiger vrij eenvoudig en minimaal, gezien de overvloedige prijs minder dan € 50. De telaio Het is volledig gemaakt van plastic, met het onderste deel in donkergrijze kleur en het bovenste, dat samenvalt met de stofopvangtank, is zoals gebruikelijk transparant en herbergt de hoofdzuigmond, waarop de eerder genoemde accessoires zullen worden aangesloten.

andeman 8000pa handstofzuiger

Aan de top van destofzuigerdaarnaast is er de primaire (en enige, ik zou toevoegen) knop waarmee je de stofzuiger aan en uit kunt zetten; gezien de lage prijs zijn er geen slimme features, behalve juist de mogelijkheid om de motoren aan en uit te zetten.

Bovenaan is er dan een kleintje LED verlichting die samen met de stofzuiger aangaat; het is jammer dat er geen aparte sleutel voor het contact is, want in dit geval licht hij altijd op, ook als dat niet nodig is, wat resulteert in onnodig en vermijdbaar batterijverbruik.

andeman 8000pa handstofzuiger

Een propositie batterij degene die is geïntegreerd op deze stofzuiger van Andeman is 4000 mAh en maakt een gebruik van ongeveer 15 minuten mogelijk, terwijl het opladen nogal traag is en ongeveer drie uur duurt met behulp van een meegeleverde kabel met USB-uiteinden.

Wat betreft het praktische gebruik en de bediening, absoluut niets te zeggen: hier is het gewicht vrij laag en het handvat is zeer comfortabel, dus zelfs bij "langdurig" gebruik zul je het niet moe worden om het in je hand te houden.

Zuigkracht en reinigingskwaliteit

La potenza di aspiratie, zoals je misschien al geraden hebt uit de nogal fantasierijke naam van het product, is van 8000PA, een waarde die zeker vrij hoog is maar die in de praktijk misschien niet aan alle schoonmaakbehoeften voldoet, vooral omdat ik geloof dat deze waarden niet echt zijn.

De motor is echter een eenheid met: nominaal vermogen gelijk aan 120W en, zoals ik had verwacht, doet het zijn werk goed zolang het oppervlakkig vuil is en geen ingesloten stof dat een grotere kracht nodig heeft om weggezogen te worden; ik vond bijvoorbeeld geen problemen bij het opzuigen van stof zoals meel, broodkruimels of andere "lichte" snippers in de keuken, maar ik had wat meer problemen bij het stofzuigen van het stof dat vastzat in het tapijt onder de automatten.

Laten we duidelijk zijn, het schoonmaken is goed gedaan, maar het zal nodig zijn om jezelf te bewapenen met een beetje geduld en doen 2-3 passen in hetzelfde gebied een nauwgezet resultaat hebben; het zou geen probleem zijn als het niet zo was batterij gaat ongeveer 15 minuten mee, maar ik neem hem dit niet kwalijk, want het is een functie die bijna alle producten zoals hij verenigt.

andeman 8000pa handstofzuiger

Aan de positieve kant heeft hij een wasbaar HEPA-filter en die een grondigere reiniging garandeert; Ik ben er bijna zeker van dat het onmogelijk zal zijn om een ​​vervangend filter te vinden, dus als je het wast, wees dan heel voorzichtig dat je het niet vernietigt.

Prijs en overwegingen

Zoals ik verwachtte de nieuwe Andeman 8000Pa kosten poco minder dan 30 euro dankzij de link en kortingen die je hieronder vindt; het is een supergoedkoop product, en als zodanig stelt het ons voor offers waar het goed is om meteen rekening mee te houden. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht voor delicaat gebruik en niet voor zeer diepe reinigingen en is daarnaast niet geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen. Kortom, een product om altijd mee te nemen in de auto voor noodgevallen (omdat het via USB wordt opgeladen).

http://Andeman%208000Pa%20|%20Banggood

Koop de Andeman 8000Pa nu direct bij Banggood met snelle verzending 

Meer Minder
€ 27,51
Verlopen op: 31-10-2022
LinkedIn
Eren