Samsung Camera Assistant: hoe de camera aan te passen

Samsung goede camera-assistent voor vergrendeling

Van alle functies die aanwezig zijn in de smartphonesoftware Samsung, een van de meest populaire is ongetwijfeld de suite Goed slot. Zoals ik je heb uitgelegd in de specifieke gids, heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf al enkele jaren besloten om zijn One UI te stroomlijnen maar tegelijkertijd te verrijken. Na zwaar bekritiseerd te zijn vanwege de aanwezigheid van te veel functies in de gebruikersinterface, heeft Samsung besloten een speciale modus te creëren waarin veel van de functies ooit verspreid over de interface kunnen worden gevonden. Op deze manier raken degenen die de voorkeur geven aan een slanke ervaring niet verdwaald tussen menu's en apps, terwijl degenen die willen tweaken verschillende manieren hebben om dit te doen, waaronder de nieuwe module Camera Assistant.

Samsung Good Lock: nieuwe Camera Assistant-module, zo werkt het

Samsung Good Lock verwelkomt daarom een ​​module, Camera Assistant, volledig gewijd aan camera-aanpassing. Niet zozeer vanuit grafisch oogpunt, maar vanuit functioneel oogpunt, met een hele reeks extra functies en aanpassingen:

  • Auto HDR: Leg meer details vast in lichte en donkere gebieden voor uw afbeeldingen en video's
  • Foto's verzachten: verzacht scherpe randen en texturen in afbeeldingen in de fotomodus
  • Automatisch wisselen van lens: laat de camera de beste lens kiezen op basis van zoom, belichting en afstand tot het onderwerp
  • Video-opname in Fotomodus: houd de ontspanknop ingedrukt om video op te nemen in de fotomodus
  • Snellere sluiter: versnelt de sluiter door minder frames vast te leggen (dit kan de beeldkwaliteit verminderen)
  • Schoon voorbeeld op HDMI-schermen: Toont het cameravoorbeeld zonder instellingen of knoppen op schermen die zijn aangesloten via HDMI
  • Camera-time-out: een timer instellen om de camera uit te schakelen
  • Aantal foto's na timer: instellen hoeveel foto's u wilt maken nadat het aftellen is afgelopen

Een hele reeks features die in meer of mindere mate nuttig zullen zijn voor wie goed let op de mogelijkheden die de camera van zijn Samsung-smartphone biedt. Op dit moment is de Camera Assistant-module echter alleen beschikbaar in Good Lock in het Engels en alleen voor degenen die de update hebben ontvangen om Android 13 (hier de compatibele modellen:). Als je het wilt proberen, kun je het downloaden via de volgende link:

Camera-assistent downloaden van de Samsung Galaxy Store

⭐️ Ontdek de beste deals online dankzij ons exclusieve Telegram-kanaal.