Samsung lanceert onderhoudsmodus om persoonlijke bestanden te beschermen tegen toeschouwers

v

Samsung heeft de Onderhoudsstand, een speciale functie die is ontworpen om ervoor te zorgen dat bestanden en persoonlijke informatie behouden blijven privaat zelfs als dat zo is smartphone in repareren, waardoor de toegang tot dergelijke inhoud wordt verboden voor degenen die zonder onze medeweten door ons kunnen bladeren.

Hoe de nieuwe door Samsung gelanceerde onderhoudsmodus werkt

Samsung-onderhoudsmodus wat het is en hoe het werkt

Samsung heeft deze nieuwe bedacht en ontwikkeld Onderhoudsstand om gebruikers in het bezit van een smartphone toe te staan Galaxy om de dagen en / of uren te leven die nodig zijn voor de repareren van het apparaat op een meer serene manier, zodat ze ervan verzekerd zijn dat geen van deskundigen kan op de een of andere manier bladeren tra filet e prive informatie en persoonlijk.

Hoe werkt dit de nieuwe modus? Heel eenvoudig. Indien geactiveerd vanuit het menu Batterij- en apparaatonderhoud van Instellingen, de Onderhoudsstand creëert een apart gebruikersaccount, zodat de persoon die de smartphone repareert de hoofdfuncties kan gebruiken zonder toegang te hebben tot de privégegevens. Om de Onderhoudsmodus succesvol te activeren, is het noodzakelijk: restart de smartphone: bij het opnieuw opstarten wordt alle persoonlijke informatie, inclusief foto's, documenten en berichten, beperkt.

Samsung-onderhoudsmodus wat het is en hoe het werkt

De persoon aan wie de smartphone is toevertrouwd, kan de door de gebruiker geïnstalleerde apps niet ophalen, terwijl alle gegevens of accounts die zijn gegenereerd tijdens het gebruik van de onderhoudsmodus automatisch worden geëlimineerd zodra de eigenaar deze modus deactiveert. 

Samsung is al overgegaan tot het uitbrengen van de nieuwe Onderhoudsstand niveau wereldwijde en zou alle smartphones in de serie moeten bereiken Galaxy S22 in de komende uren. De lancering gaat door in 2023 en er zullen meer Galaxy-apparaten bij betrokken zijn.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.