Samsung presenteert One UI 5.0: aanpasbaar vergrendelscherm, routines, nieuwe pictogrammen en ander aankomend nieuws

Samsung One Ui 5 nieuwsupdate

Samsung gepresenteerd Eén UI 5.0, de nieuwe versie van zijn gebruikersinterface die binnenkort zal debuteren op alle compatibele smartphones. De update introduceert verschillende nieuws zeer interessant en richt zich vooral op personalizzazione van het apparaat. Laten we samen kijken wat de belangrijkste innovaties zijn waarmee ze zullen debuteren Samsung UI 5.0.

Het belangrijkste nieuws van Samsung One UI 5.0

Samsung One Ui 5 nieuwsupdate

Eén UI 5 introduceert een reeks van nieuws gericht op personalizzazione van het Samsung-apparaat. Een maatwerk dat in de eerste plaats door de introductie van . gaat nieuwe iconen en een algemene restyling van de gebruikersinterface, met meer consistente kleurencombinaties en een algehele meer gebalanceerde stijl.

ook de meldingen waren opnieuw ontworpen en geoptimaliseerd, en zijn nu veel intuïtiever en gemakkelijker te lezen in één oogopslag. Het hart van de nieuwe gebruikersinterface van Samsung is echter de nieuwe aanpasbaar vergrendelscherm: het meest interessante aspect is de mogelijkheid om frames van a . bij te snijden video- en verander ze in een wonen wallpaper voor de smartphone.

Samsung One Ui 5 nieuwsupdate

Verder kan het vergrendelscherm worden aangepast door maximaal 15 afbeeldingen en video's te selecteren, die willekeurig worden weergegeven telkens wanneer het scherm wordt geactiveerd. Als alternatief kunt u Samsung het dynamische vergrendelingsscherm laten beheren met een selectie van samengestelde afbeeldingen - u kunt maximaal vijf categorieën afbeeldingen (zoals honden, katten, dieren, landschappen en planten) en het systeem zal elke keer andere tonen.

Andere aanpasbare elementen van het vergrendelscherm, naast de achtergrond, is het klok / datumstijl en de mededelingen van kennisgeving. Wat het startscherm betreft, introduceert de update een nieuwe stijl voor de widget wat nu kan zijn opgestapeld om het algehele uiterlijk van de interface schoner te houden, en u kunt eenvoudig tussen widgets schakelen met een schakelaar naar links of rechts.

Samsung One Ui 5 nieuwsupdate

Ander interessant nieuws betreft de implementatie van een functie waarmee tekst uit afbeeldingen extraheren en om het in een notitie te plakken; een nieuwe optie voor bellen, Bixby-tekstoproep, waarmee je een oproep kunt beantwoorden door een bericht te typen dat Bixby vervolgens kan voorlezen aan onze gesprekspartner, ideaal - bijvoorbeeld - wanneer je in een vergadering zit en je niemand in de buurt wilt storen. En een functie routine die automatisch een reeks acties activeert op basis van uw activiteiten.

Samsung One UI 5.0 - Beschikbaarheid

Samsung One Ui 5 nieuwsupdate

Voor de disponibilità, heeft Samsung aangekondigd dat Eén UI 5.0 het zou uit de bètafase moeten komen tegen het einde van de maand, en dan officieel aankomen op smartphones Samsung Galaxy S22 onmiddellijk daarna.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.