iQOO 11 en 11 Pro: super opladen blijft, de batterij van het basismodel stijgt

iqoo 11 pro batterij laadlek

Hoewel in kleine stapjes, komen we steeds dichter bij het voltooien van de informatie gerelateerd aan IQOO 11 e 11 Pro, dit keer in verwijzing naar de batterij en herladen. In feite leren we uit een lek de mogelijkheid van capaciteit van beide modules, met veel ondersteuning voor het nuttige vermogen om ze te laden.

iQOO 11 en 11 Pro: beide oplaadbeurten bevestigd, maar alleen de batterij van het basismodel groeit

iqoo 11 pro batterij laadlek 2

Praten over de elementen voor de autonomie van de nieuwe topreeks iQOO's is de leaker Kale Panda, waarin op een heel eenvoudige manier wordt uitgelegd hoe zowel de batterijen als het opladen van elk van de twee zouden worden verdeeld. Omdat we willen beginnen met de bevestigingen, hebben we dezelfde kracht al gezien op de iQOO 10-serie, Dat wil zeggen, 120W voor model 11 en 200W voor het model 11 Pro. Daarom is het duidelijk dat het submerk van vivo wil blijven investeren in deze functie, waarschijnlijk dezelfde technologie bevestigend.

Als we verder gaan met de eigenlijke batterijmodule, hebben we: 4.700 mAh voor iQOO 11 Pro, die daarom die van de 10 Pro handhaaft, terwijl die van het basismodel stijgt, die nu bereikt 5.000 mAh. De keuze, zo stellen we ons voor, wordt gedicteerd door de eerder genoemde oplaadtechnologie, dus het is absoluut aannemelijk. Er is geen sprake van draadloos opladen, maar laten we ons voorstellen dat het in ieder geval op de Pro aanwezig is, misschien weer een 50W.

Kortom, nog een interessant stuk voor wat de reeks outsider-smartphones voor 2023 belooft te worden en die zou leiden tot een verdere kwaliteitssprong, waardoor het dichter bij de serie komt die door andere merken als premium wordt beschouwd.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.