De aankondiging van de serie vivo X90 hangt in de lucht: er is een evenement gepland voor oktober

vivo

De weken gaan voorbij, we naderen langzaam het einde van het jaar (release- en presentatieperiode) en de lekken nemen toe. Het gebeurt ook voor alle Chinese fabrikanten vivo is geen uitzondering: tussen de X90-serie en de modellen S16, de hype is hoog. Maar naast de indiscreties zijn er tenslotte ook bevestigingen. Het bedrijf zal binnenkort zijn nieuwe presenteren spaander image en er komt vast ook ander nieuws!

vivo V2 komt eraan: komt er ook ruimte voor de X90-serie?

vivo X90 Pro Plus lanceringslek

De Chinese fabrikant heeft voor deze maand een belangrijke presentatie aangekondigd: de 24 Oktober wordt er een evenement gehouden waar de nieuwe generatie spaander image. De volgende propriëtaire ISP volgt de oplossingen V1 e V1 + en het zou kunnen komen met de naam van vivo V2.

vivo

De fotografische chipset zal zeker aanwezig zijn aan boord van het assortiment vivo X90: daarom is het aannemelijk dat we tijdens het evenement op 24 oktober alvast enkele previews van de topreeksen zullen hebben. Het is niet bekend of details over ontwerp en specificaties worden onthuld; waarschijnlijk vivo zal gewoon wat informatie geven over de sector fotografisch en presentatiedatum van de X90-serie.

Het assortiment was de afgelopen weken de hoofdrolspeler van verschillende geruchten: de lancering wordt verwacht tegen het einde van het jaar en als je meer wilt weten, neem dan een kijkje op onze verdieping (met alle lekken tot nu toe uitgelekt).

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.