vivo V2: Nachtfoto's en -video's zijn zeer betrouwbaar

vivo v2 nacht video foto verbeteringen lekken

Er zijn bijna twee jaar waarin vivo heeft zwaar geïnvesteerd in beeldvorming dankzij zijn ISP eigenaren, die van de V-serie. En alleen de laatste in het programma, vivo V2, zal een verdere kwalitatieve sprong zijn in termen van foto e video-, speciaal voor degenen Nacht.

vivo V2 zal nog meer verbeteren wat V1+ deed: alle fotografische verbeteringen

vivo v2 nacht video foto verbeteringen lekken 2

Over de nieuwe ISP-chips gesproken vivo is de leaker Kale Panda, wat ons verklaart dat in vergelijking met de V1 + al gezien voor de serie X80 e IQOO 10, we zullen een belangrijke upgrade vinden in de eigenaardige kenmerken in multimediatermen vanaf X90-serie. Hoe?

Dat weten we vivo, heeft het al enige tijd nachtopnames geïmplementeerd, maar ook video's, waardoor de X-serie uitblinkt in deze functie. Dit wordt nog duidelijker gemaakt met de V-serie beeldprocessors en de V2, rispetto al V1 +, zullen we nachtvideo's vinden met aanzienlijk verbeterd lichtbeheer, evenals betere foto-opnamen. Dit alles is geoptimaliseerd dankzij technologie Nachtzicht 2.0, maar we zullen ook meer stabiliteit hebben met de Gimbal kamer die aanwezig zal zijn.

Kortom weer een, alweer een prachtig werk van vivo op beeldvorming, dat nu het werkpaard van het merk wordt, dat daarom steeds meer een referentiepunt wil zijn voor een steeds veeleisender wordende markt in multimedia.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.