vivo X90, de batterijcapaciteit van de hele serie groeit

vivo x90 pro plus batterijcapaciteit lek

Er zijn nieuwe details over de serie vivo X90 en deze keer hebben we het over batterij. Het nieuwe lek brengt ons in feite de capaciteit van beide basismodel, beide voor de Pro, maar ook voor het model Pro +, waarbij alle smartphones een upgrade uit het verleden krijgen.

vivo X90, X90 Pro en X90 Pro+: de batterij wordt voor iedereen dubbelcel

vivo x90 pro plus batterijcapaciteit lek 2

Over de batterijen van de nieuwe vlaggenschipserie gesproken vivo è Digitaal chatstation, die op een niet al te verhulde manier laat zien hoe ze moeten worden verspreid. Naast de bevestiging dat er drie modellen zouden moeten zijn, bevestigt het ook het dubbele celtype dat vaak kenmerkend is voor de topklasse smartphones van het merk.

Maar wat is de capaciteit van de modules die moeten worden geïntegreerd in? vivo X90, X90 Pro en X90 Pro+? Het basismodel vindt er een van 4.700 mAh, dus een groei ten opzichte van X80. Voor de Pro, een unit van 4.870 mAh en zelfs hier is het ruimer dan de X80 Pro, die we trouwens hebben beoordeeld. Eindelijk het nieuwe model Pro + vindt een capaciteit van 5.000 mAh, dat wil zeggen, met 500 mAh meer dan hetzelfde model in de serie X70, de enige mogelijke referentie sinds X80 Pro + dat is er niet.

Kortom, er is een verlangen om het thuis absoluut goed te doen vivo en dit blijkt ook uit de indicaties die de afgelopen weken zijn ontvangen, zowel voor tonen, dat voor chipset, dan voor de camera, maar hopen dat ze coulant zijn in de prijzen.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.