vivo X90 Pro+, geen 120W: het zal alleen voor de "kleinere" modellen zijn

vivo x90 pro navullek 2

Geruchten blijven stijgen rond de serie vivo X90, dat is het volgende vlaggenschip van het merk. Deze keer is het aan de beurt om op te laden, waar het merk er eindelijk een zal brengen herladen ultrasnelle driecijferige cijfers, maar met enkele verschillen, ongeacht het model waarin het wordt geïntegreerd.

03 / 10 update: van een nieuw lek de merkwaardige opstelling van de navulling van de serie vivo X90, met het topmodel dat mogelijk minder stroomondersteuning heeft. Vind alle details onderaan het artikel.

120 W opladen komt aan op alle modellen van de serie vivo X90, maar er zullen verschillen zijn

vivo x90 pro navulling lek

Over het opladen van de nieuwe vlaggenschepen gesproken vivo è Kale Panda, wat verklaart dat we de navulling een 120W van basismodel naar model Pro + (dus verwacht hij dat er drie modellen zullen zijn), dus een flinke sprong in kwaliteit ten opzichte van de toch al uitstekende 80W, maar dat niet alle versies van deze laatste met deze functie zullen worden uitgerust.

En hier, om deze zin uit te leggen, moeten we teruggaan naar: X80-serie. Als je het je herinnert, is het merk gelanceerd in China X80 Pro in twee versies, één leeuwenbek en een MediaTek. Hier zou dit ding hoogstwaarschijnlijk ook in het nieuwe assortiment kunnen worden herhaald, wat leidt tot meer modellen en meer keuze voor de gebruiker. Laten we ons daarom voorstellen dat de modellen Leeuwebek 8 Gen 2 ze zouden deze specificatie kunnen vinden en misschien zouden de MediaTek-versies bij blijven 80W.

X90 Pro +, het opladen zal "alleen" zijn bij 80W: de mogelijke redenen | Update 03/10

vivo x90 pro navullek 03/10

Na wat nieuws te hebben gehad over het opladen van de X90-serie, komen er qua aantallen interessante updates over de configuratie van deze laatste. We hebben vastgesteld dat het opladen van 120 W zal aankomen, maar dit lijkt niet te komen op het superieure model, dat wil zeggen vivo X90 Pro +. Het lijkt er inderdaad op dat deze smartphone een kracht vindt van 80W, dus men vraagt ​​zich af waarom. Het is zeer waarschijnlijk dat het er iets mee te maken heeft rickarica draadloos, die zelfs zo ver zou kunnen gaan als 80W de bekabelde gelijk te maken en daarom zou het een motivatie zijn die wordt gedicteerd door het type technologie. Het is dus geen kwestie van chipset, maar van modus.

Het is duidelijk dat het een gerucht is dat we niet concreet kunnen definiëren dat het overeenkomt met de waarheid, maar het is al mogelijk om een ​​idee te krijgen van hoe deze smartphones zullen zijn, zoals al gebeurde voor fotocamera en anderen speciale functies.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
Eren