Samsung Galaxy Note 10 Lite wordt geüpdatet naar One UI 5.0 en Android 13

Samsung Galaxy Note 10 Lite One ui 5.0 Android 13

De uitbreiding van de update neemt niet af Eén UI 5.0 e Android 13: een paar uur van Galaxy S20FE, komt er ook aan Samsung Galaxy Note 10 Lite. Behoudens verrassingen, zal de grote update niet aankomen op de hogere Note 10- en 10+-modellen, aangezien deze zijn aangekomen met Android 9 en de derde verwachte update hebben bereikt met de laatste Android 12; Integendeel, Note 10 Lite debuteerde met Android 10 en ziet daarom in deze update de laatste die hij zou moeten ontvangen.

Via de update voor Samsung Galaxy Note 10 Lite met One UI 5.0 en Android 13

Zoals we hierboven al hebben besproken, zijn de nieuwigheden van One UI 5.0 en Android 13 talrijk: nieuwe gebruikersinterface, grafische elementen en aanpassingen, nieuwe animaties en visuele effecten, nieuwe Bixby-routines, stapelbare widgets, innovaties voor het ecosysteem en Samsung DeX, nog meer opties voor camera, galerij en media-editor, tekstextractie uit afbeeldingen, meertalige apps en nog veel meer. U vindt de volledige lijst met nieuws in detoegewijd artikel.

samsung one ui 5.0

Zoals gebeurde voor vrijwel alle uitrol van One UI 5.0 voor de modellen die het al hebben ontvangen, begint het zelfs in het geval van de Samsung Galaxy Note 10 Lite in Europa, dus Italiaanse gebruikers zouden de volgende moeten zijn om het te ontvangen: je kunt het menu inchecken Instellingen> Software-updates> Downloaden en installeren.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.