Samsung Galaxy A53 updates naar One UI 5.0 in Europa

samsung galaxy a53 een ui 5.0 android 13

Goed nieuws voor de eigenaren van Samsung Galaxy A53: na zich te hebben gericht op de top van het assortiment, gaf het bedrijf de update weg Eén UI 5.0 e Android 13 zelfs in het middensegment. De A53 wordt daarmee de eerste middenklasser van Samsung die de langverwachte grote update ontvangt, gezien de talrijke innovaties die hij introduceert aan boord van de vernieuwde smartphones.

Samsung Galaxy A53 is de eerste middenklasser die upgradet naar de nieuwe One UI 5.0

Van de vele nieuwe functies die zijn opgenomen in de One UI 5.0 en Android 13-update, kunnen we de nieuwe esthetische en grafische aanpassingsopties noemen. Functioneel gezien raakt het nieuws Modi en Routines, widgets, meldingen, multitasking, ecosysteem van onderling verbonden apparaten, Samsung DeX, camera- en multimedia-editor, tekstextractie van foto's, toetsenbord, beveiliging en nog veel meer. Voor meer details, vind al het nieuws van One UI 5.0 in het speciale artikel.

Samsung One Ui 5 nieuwsupdate

De uitrol van de update met One UI 5.0 en Android 13 voor Samsung Galaxy A53 is officieel vertrokken in Europa, beginnend in het VK, dus je hoeft niet lang te wachten voordat je het ook in Italië ziet. Als je nieuwsgierig bent, kun je controleren of de update is aangekomen door naar binnen te gaan Instellingen> Software-updates> Downloaden en installeren.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.