OriginOS 3 officieel: al het nieuws van de nieuwe interface van vivo

vivo OorsprongOS 3

Na het debuut van de Global Funtouch OS 13 (samen met lijst met modellen wie de upgrade zal ontvangen) is er ook nieuws voor Chinese gebruikers. Thuis vivo gepresenteerd OorsprongOS 3, gebaseerd op Android 13, de nieuwste versie van zijn eigen interface: laten we al het nieuws ontdekken dat door het bedrijf is aangekondigd!

vivo presenteert OriginOS 3 met Android 13: dit is wat er verandert

vivo OorsprongOS 3

Laten we er omwille van de nauwkeurigheid nog eens aan herinneren dat: vivo gebruikt twee aparte interfaces voor Global en China modellen. We hebben de Funtouch terwijl de OriginOS thuis beschikbaar is, nu in zijn derde versie. Tijdens een speciaal evenement, vivo trok het gordijn op Oorsprong OS 3, uiteraard op basis Android 13 (laatste grote update van het groene robot-besturingssysteem).

vivo OorsprongOS 3

Het Chinese huis heeft zijn interface op twee fronten verzorgd, de hoge esthetiek en die van de prestaties. Aangaande met animazioni we hebben verschillende verbeteringen, waaronder nieuwe Finestre interactief die naar believen kan worden aangepast.

vivo OorsprongOS 3

Wat de beste prestaties betreft, hebben we het over een intelligente en adaptieve verwerkingscapaciteit, met een geavanceerd planningsniveau. Het Aziatische bedrijf belooft nul vertragingen - speciaal voor aanbevolen apps - en een systeem dat zijn prestaties niet zal verminderen over de tijd.

vivo OorsprongOS 3

Er is ook een functie van schorsing voorschot: als het systeem een ​​applicatie moet sluiten vanwege onvoldoende geheugen, wordt de laatste status van de app geregistreerd en hersteld bij de volgende opening (om gegevensverlies te voorkomen).

vivo OorsprongOS 3

We hebben ook nieuws met betrekking tot: vloeibaarheid en de updatefrequentie. Als het systeem minder frames detecteert tijdens een overgang of animatie, worden deze automatisch vervangen om de kijkervaring te verbeteren. Deze functie is echter voorlopig alleen beschikbaar bij 60 Hz.

Kortom, diverse nieuwe features zowel visueel als performance. Om de lijst van te kennen smartphone vivo aan wie de update ontvangt OorsprongOS 3 kijk eens naar die van ons verdieping.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.