Samsung: De Camera Assistant-app zou binnenkort nieuwe smartphones kunnen bereiken

Samsung Camera Assistant-compatibele smartphones

Gelanceerd in oktober, Camera Assistant is een module van Goed slot wat toestaat personalizzare il gedrag en impostazioni van fotocamera van een smartphone Samsung op een dieper niveau dan wat kan worden gedaan met de stock-app. Op dit moment is deze module alleen beschikbaar voor Samsung-smartphones van de Galaxy S22-serie, maar mogelijk binnenkort raggiungere ook andere modellen.

Camera Assistant bereikt mogelijk binnenkort meer Samsung-smartphones

Samsung Camera Assistant-compatibele smartphones

De aankondiging komt rechtstreeks van forum ambtenaar van Samsung waar een moderator, die de vraag van een gebruiker beantwoordde, meldde dat het bedrijf eraan werkt om dat te waarborgen Camera Assistant bereikt zo snel mogelijk meer apparaten. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer Camera Assistant andere Samsung-smartphones zal bereiken, en ook niet welke toestellen zullen kunnen profiteren van deze handige app. De vraag van de gebruiker verwees naar de Samsung Galaxy S21, dus er wordt van uitgegaan dat deze serie in de toekomst ook de nieuwe Goog Lock-module zal ontvangen.

Samsung Camera Assistant-compatibele smartphones

Voor niet-ingewijden zijn dit enkele van de funzionalità die kan worden geactiveerd of vice versa met Camera Assistant, om zo te doen pas de camera beter aan van uw Samsung-smartphone en geniet van een ad-hocervaring.

  • Auto HDR: Leg meer details vast in lichte en donkere gebieden voor uw afbeeldingen en video's
  • Foto's verzachten: verzacht scherpe randen en texturen in afbeeldingen in de fotomodus
  • Automatisch wisselen van lens: laat de camera de beste lens kiezen op basis van zoom, belichting en afstand tot het onderwerp
  • Video-opname in Fotomodus: houd de ontspanknop ingedrukt om video op te nemen in de fotomodus
  • Camera-time-out: een timer instellen om de camera uit te schakelen
  • Aantal foto's na timer: instellen hoeveel foto's u wilt maken nadat het aftellen is afgelopen
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.