Vaarwel vliegtuigmodus: u kunt zelfs in de lucht op internet surfen

Europese Commissie vaarwel vliegtuigmodus

La Europese Commissie bijeen om een ​​standpunt in te nemen over een zeer belangrijke kwestie, vooral voor degenen die om werkredenen vaak met het vliegtuig reizen. Binnenkort kan men zeggen vaarwel alle vliegtuigmodus en zelfs tijdens de vlucht op internet surfen.

In het vliegtuig kun je dankzij 5G op het internet surfen

Europese Commissie vaarwel vliegtuigmodus

Zoals u weet, is het gebruik van smartphones in vliegtuigen tegenwoordig zeer beperkt: u moet de vliegtuigmodusof schakel het helemaal uit. Ondanks de Europese Commissie al binnen gehad (niet te veel) ver 2008 gereserveerd wat bande aan vliegtuigen om internettoegang tijdens de vlucht aan te bieden, is de service eigenlijk best veel gebleken costosoWaarover lento, dus het was bijna onbestaande.

Er gaat iets veranderen. Slechts een paar uur geleden, in feite, de Europese Commissie aangekondigd dat het de regel heeft afgeschaft die het gebruik van vereist vliegtuigmodus en dat het binnenkort mogelijk zal zijn 5G-netwerken gebruiken om ook op internet te surfen tijdens de vlucht. Volgens de Commissie zal het nieuwe systeem kunnen profiteren van de veel hogere downloadsnelheden van 5G om connectiviteit te bieden die verder gaat dan de 100 Mbps. De deadline voor lidstaten om 5G-frequentiebanden beschikbaar te maken voor vliegtuigen is de volgende 30 juni 2023.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.