Hype voor niets Telefoon (2)? Het wachten zal niet kort zijn

niets telefoon 2

In een bulimische markt zoals die van smartphones, waar we elke maand meerdere modellen zien verschijnen, Niets Telefoon (2) zou een koerswijziging voor de markt kunnen betekenen. Sinds de oprichting heeft Nothing geprobeerd zich te onderscheiden van de concurrentie, wijzend op de rest van de markt wees saai en gedurfd met producten met een meer verfijnde esthetiek. We hebben het gezien met de oor (1), met de Oor (stok) maar vooral met Nothing Phone (1) die, na aftrek van constructie afwijkingen, viel op omdat het een buitengewone telefoon was.

Niets Telefoon (2) wacht, ten gunste van ondersteuning voor de eerste Telefoon (1)

Er zijn ongeveer zes maanden verstreken sinds de lancering van de eerste Nothing-smartphone, en als het gaat om apparaten uit het middensegment, zijn bedrijven als Xiaomi, OPPO en vivo (en aanverwante submerken) zijn ons gewend aan twee producten per jaar. Je zou verwachten dat Nothing hetzelfde doet en zich voorbereidt op de lancering van de toekomstige Nothing Phone (2), maar dit is niet het geval en Carl Pei onderstreept het zelf. Dat stelt de beschermheer van Niets met zijn laatste tweet de lancering van Phone (2) zal niet snel gebeureninderdaad, en de reden is juist te vinden in de huidige Phone (1).

Het doel van Nothing is om zoveel mogelijk te ondersteunen Telefoon (1) en zijn kopers, door de smartphone te optimaliseren met software-updates zoals de advertentie Android 13 die momenteel binnen is Beta testen. Pas daarna kunnen we gaan nadenken over wat de tweede smartphone van Nothing zal worden, een bedrijf waarvan Carl Pei belooft dat het geen tientallen producten per jaar zal lanceren "zoals anderen doen“. Dat is dezelfde filosofie die OnePlus uit de gouden jaren heeft aangenomen, maar dan dit is een andere zaak. Als we moeten wachten op een nieuwe smartphone, zou dat niet voor de koptelefoon moeten zijn, met de Niets Oor (2) wat ze lijken te zijn om de hoek.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.