Dreame H12 Pro review: een schrobzuigmachine die werkelijk ALLES heeft

Motor van 120 W, watertank van 900 ml, gemotoriseerde borstel die zelfs onder de randen van de plinten kan reinigen en met hete lucht kan drogen. Het heeft geen zin om te veel rond te lopen, deze eigenschappen maken het nieuwe Droom H12 Pro een van de meest complete natte schrobzuigmachines op de markt. Er is poco Te doen.

Want laten we eerlijk zijn, we hebben nu allerlei van deze producten beoordeeld, en in al deze - tot nu toe - hebben we dezelfde, identieke limieten gevonden. Sommigen waren niet in staat om tot in de hoeken van plinten schoon te maken, anderen moesten tijdens het schoonmaken water toevoegen en het vuilreservoir legen, weer anderen konden het vuil op de vloer niet goed opzuigen, weer anderen maakten alles nat en lieten alles nat achter.

Welnu, het is een lange lijst van "problemen" die die van Dreame met hun nieuwe product hebben geprobeerd op te lossen, in sommige gevallen goed gelukt, in andere iets minder. Maar een duidelijk signaal afgeven: de evolutie van vloerreinigingsstofzuigers gaat nog steeds door.

Dreame H12 Pro review: krachtige, ruime en zelfreinigende schrobzuigmachine die zichzelf droogt

Unboxing

Evenals alle producten van het bedrijf, zelfs de Droom H12 Pro hij wordt verkocht met een pakket vol accessoires, esthetisch goed verzorgd en vrij compact. Binnen vinden we:

  • Hoofdonderdeel
  • handvat
  • Oplaadstation
  • Reserve rolborstel
  • Vervangingsfilter
  • Borstel
  • Accessoirehouder
  • 500 ml reinigingsoplossing
  • Handleiding

Ontwerp en materialen

Gemaakt met een uitstekende kwaliteit en grijs gekleurde plastic schaal, evenals alle producten van het merk Droom H12 Pro volgt strakke en minimalistische ontwerplijnen. Hoewel watertechnologie over het algemeen vrij omvangrijke constructies vereist, is het eigenlijk een vrij compact product, dat wordt gekenmerkt door een iets lager gewicht dan het marktgemiddelde: leeg weegt het slechts 4 kg, waardoor het zeer gemakkelijk te hanteren is, mede dankzij de uitstekende grip van de gemotoriseerde borstel die, wanneer geactiveerd, ervoor zorgt dat hij eruitziet als een vedergewicht.

Kortom, het massieve uiterlijk en het vrij hoge gewicht zijn twee beslist bedrieglijke elementen: in werkelijkheid is de Droom H12 Pro het is een heel gemakkelijk apparaat om te gebruiken, zelfs met één hand. Het is echter waar dat, gezien de grootte van de borstel, deze niet onder de laagste meubels of in de meest krappe ruimtes kan worden "geschoven".

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

De capaciteit van de watertanks is beslist goed: die voor schoon water is 900 milliliter, terwijl die voor vuil water 700 milliliter is, wat betekent dat we bijna de dubbele capaciteit hebben in vergelijking met zijn directe concurrent, de Tineco FLOOR ONE S5 Combo die we een paar maanden geleden hebben getest.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

De positie van het handvat is de gebruikelijke die we bij alle producten van deze categorie hebben gezien en is ook goed doordacht voor toegang tot de geïntegreerde bedieningstoetsen, terwijl erboven een display is geplaatst waarmee het nog steeds mogelijk is om alle de relatieve informatie onder controle tot reiniging en de batterij, inclusief automatische zuigkracht.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Maar daar houdt het niet op. Naast de limiet met betrekking tot de capaciteit van de watercontainers, is in de Droom H12 Pro het probleem van het reinigen langs de randen is (bijna) opgelost: het ontwerp van de gemotoriseerde borstel is nog verfijnder, en aan de rechterkant heeft hij een zeer geringe dikte waardoor een goede reiniging langs de plinten mogelijk is.

Zuigen en wassen

Om het te animeren Droom H12 Pro een motor van 120 W zorgt ervoor, waardoor de nieuwe stofzuiger-was-droogcombinatie van het merk tot de krachtigste op de markt behoort. Het gebruik ervan blijft dan heel eenvoudig: vul het bakje gewoon met schoon water, dat ook kan worden verrijkt met het in de verpakking meegeleverde geurwasmiddel, houd het vast en druk op de startknop.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Zoals bij alle producten van het merk in deze categorie, zijn er twee zuigmodi, de automatische en de zuigmodus, maar naar mijn mening is het altijd aan te raden om het in de automatische modus te gebruiken, waarmee het apparaat de zuigkracht (en de gebruikte hoeveelheid water) op basis van het gedetecteerde vuil op de vloer dankzij de sensor geïntegreerd in de gemotoriseerde borstel.

Er moet echter een verduidelijking worden gegeven over de zuigmodus: hoewel de naam misschien misleidend is, is het een functie die niet moet worden opgevat als "droog zuigen". In wezen zal deze modus de Droom H12 Pro in een traditionele stofzuiger, maar het is ontworpen om problemen op te lossen als er per ongeluk vloeistoffen op de vloer vallen die heel gemakkelijk in enkele seconden kunnen worden opgezogen, zonder gebruik te maken van het schone water dat in de tank aanwezig is.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Echt niets te klagen over de waskwaliteit die dankzij de uitstekende gemotoriseerde borstel en zuigkracht een goed niveau van prestaties kan garanderen. En juist dankzij het ontwerp van de gemotoriseerde borstel is het mogelijk om zonder problemen te stofzuigen, zelfs in de buurt van plinten en meubels. Kortom, qua zuigen en wassen van de vloer Droom H12 Pro het brengt alle kwaliteit en kracht met zich mee waaraan het merk ons ​​in de loop der jaren gewend is.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Zelfs met de Droom H12 Pro vervolgens, zodra de vloeren zijn schoongemaakt en het apparaat op het oplaadstation voor de vloer is geplaatst, hoeft u alleen maar op een enkele knop te drukken om het automatische reinigingssysteem te activeren, zodat het apparaat zichzelf begint te reinigen met alleen water. Maar zelfs hier is er goed nieuws: na het voltooien van het proces, Droom H12 Pro het droogt de borstelrol met hete lucht om de vorming van slechte geuren te voorkomen.

Het concept lijkt erg op wat we hebben gezien bij sommige vloerreinigingsrobots die zijn uitgerust met roterende dweilen en lost het probleem van de rol volledig op, die in de andere modellen altijd nat of op zijn minst vochtig bleef.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Wanneer deze functie wordt geactiveerd, zal in wezen een automatische cyclus beginnen waarin eerst de elektrolyse van het water wordt geactiveerd, vervolgens de zuigleidingen worden gereinigd, vervolgens wordt de wals gespoeld die vervolgens wordt gedroogd met een centrifugeren en vervolgens met een heteluchtstroom van 55°. Goed gedaan Dreame. Ondanks deze functie is mijn advies echter altijd hetzelfde: naast het gebruik van deze modus aan het einde van elke wasbeurt, is het essentieel om het vuilwaterreservoir na het schoonmaken goed te legen en te wassen om de vorming van slechte ruikt.

Levensduur van de batterij

Droom H12 Pro het integreert 6 4000 mAh-batterijen, wat het niet bepaald lage gewicht rechtvaardigt, dat garandeert dat het apparaat meer dan 35 minuten autonomie heeft in de automatische modus.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Dit is natuurlijk een zeer variabele factor op basis van de hoeveelheid vuil op de vloer, maar over het algemeen zijn de prestaties beslist goed. Aan de andere kant is het opladen gemiddeld: voor een oplaadbeurt van 0 tot 100 kan het 4 tot 5 uur duren.

Prijs en overwegingen

De officiële prijs van de Droom H12 Pro het is 549,00 euro op Amazon, maar via het onderstaande vak zou je het in de aanbieding kunnen kopen met 22% korting, wat het cijfer terugbrengt naar 429,00 euro. Het blijft natuurlijk een product dat zichzelf oplaadt, maar het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de Droom H12 Pro kan worden beschouwd als het topmodel in de wereld van door water aangedreven stofzuigers.

Review Dreame H12 Pro schrobberstofzuiger cyclonische kracht waterfuncties batterijreiniging kortingsprijs italië coupon amazon

Met zijn nieuwe apparaat is Dreame's toewijding om de grootste beperkingen van deze producten op te lossen duidelijk: de watercontainers zijn supergroot, de motor is krachtig, het reinigingsproces is het meest complete ooit gezien in omloop en het ontwerp van de borstel vermindert de reinigingsspleet langs de randen aanzienlijk.

Als je echt een fout moest vinden in de Droom H12 Pro ze zouden in het display zitten, dat ik graag wat meer "geëvolueerd" had gezien en in de onmogelijkheid om de borstelstructuur 180 graden te kunnen buigen om onder meubels schoon te maken. Verder is het echt een geweldig product.


NB Als u het vakje met de code of de link naar de aankoop niet ziet, raden we u aan om de AdBlock uit te schakelen.

Laatst bijgewerkt met de 07 / 02 / 2023 07: 38
⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.
PANORAMISCH OVERZICHT
Unboxing
Ontwerp en materialen
Zuig kwaliteit
Waskwaliteit
Zelfreinigend
Levensduur van de batterij
Prijs
Vorige artikelApple, Samsung, Google, OnePlus: dit zijn de modellen die het meest afschrijven
volgende artikelApple bestelde OLED's voor iPad Pro en MacBook (maar we zullen moeten wachten)
In de wereld van de techniek sinds 2007, als computeringenieur van opleiding, deelt hij zijn passie voor techniek met die voor dieren en lekker eten. Hij is van mening dat technologie altijd binnen ieders bereik moet zijn en daarom legt hij het graag op de meest eenvoudige en duidelijke manier uit. Recensies zijn zijn dagelijkse brood.
review-dreame-h12-pro Motor van 120 W, watertank van 900 ml, gemotoriseerde borstel die zelfs onder de randen van de plinten kan reinigen en met hete lucht kan drogen. Het heeft geen zin om te veel rond te lopen, deze functies maken de nieuwe Dreame H12 Pro tot een van de door water aangedreven vloerreinigers...