Google Meet: eenvoudig bestanden delen, zelfs voor Drive-bestanden

Gemakkelijk bestanden delen via Google Meet

Als u ook bent begonnen met gebruiken Google Meet in volledige pandemie en u kunt nu niet meer zonder, u blijft er de voorkeur aan geven boven andere videoconferentiediensten, dan zult u de funzionalità waar we je vandaag over vertellen. Het Big G-team heeft er aan gewerkt kenmerken dat zal je toestaan gemakkelijk delen met de andere deelnemers het gepresenteerde dossier tijdens het gesprek.

Bestanden delen in Google Meet wordt nog eenvoudiger

Gemakkelijk bestanden delen via Google Meet

Kleine veranderingen die de ervaring van verbeteren Google ontmoeten, vooral als u een van de gebruikers bent die deze service vaak gebruiken, om deel te nemen of vast te houden vergadering van werk, conferenties of online lessen. Een van de nieuwste app-updates introduceerde een nieuw knop wat toestaat deel het bestand dat komt opdagen met alle gespreksdeelnemers, zelfs degenen die op de gastenlijst staan.

Deelnemers ontvangen een melding met daarin een link naar het gedeelde bestand: dit verschijnt ook in de Google Meet-chat, waardoor gebruikers er snel en gemakkelijk toegang toe hebben. Ook als u een deelt Google Drive, binnen het venster van de babbelen het zal mogelijk zijn direct bepalen wie toegang heeft naar dat specifieke bestand.

Gemakkelijk bestanden delen via Google Meet

Deze wijziging is van invloed op alle Google Workspace-, verouderde G Suite- en persoonlijke Google-accounts. Voor domeinen met snelle release eindigt de geleidelijke uitrol op 9 februari, terwijl voor domeinen met geplande release de uitrol op 14 februari 2023 begint.

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.