Meizu 20: de nieuwe teaser kan op groot nieuws anticiperen

Wanneer Meizu 20 en 20 Pro arriveren

Ook al trekt het merk Meizu op mondiaal niveau niet veel aandacht in vergelijking met de illustere collega's Xiaomi en OPPO, in China is het een merk dat wordt gevolgd door een groot aantal enthousiastelingen. Telkens wanneer er sprake is van een nieuw model, mengen de concepten en lekken zich continu en het volgende vlaggenschip is geen uitzondering. Laten we proberen de zaken een beetje te verduidelijken en erachter te komen wanneer het aankomt Meizu 20 (en zijn vermeende oudere broer Pro): het Chinese bedrijf heeft de exit periode en meer!

Wanneer Meizu 20 en 20 Pro arriveren: eerste details over de releaseperiode

Wanneer Meizu 20 en 20 Pro arriveren

De nieuwste teaserposter gewijd aan Meizu 20 viert het Chinese Nieuwjaar en anticipeert op de release van de topklasse. De lancering wordt in het voorjaar verwacht, dus we zullen nog een paar maanden moeten wachten. Op dit moment is het legitiem om aan te nemen dat de presentatie zal plaatsvinden om April of, als het bedrijf besluit zichzelf meer tijd te gunnen, a Mei. Omdat we een extreem positieve voorspelling willen doen, zouden we ook kunnen mikken op eind maart, maar het laatste woord is duidelijk aan Meizu.

Wanneer Meizu 20 en 20 Pro arriveren

Wat het meest opvalt is de nieuwe officiële teaser: de frames van de terminal zijn te zien en in het bovenste gedeelte hebben we een verblindend licht. Het perforatiegat is een kenmerk dat al aanwezig is in de top van het Meizu-assortiment, dus al dit gedoe voor een gat lijkt beslist overdreven.

Of het nu gaat om een ​​verwijzing naar camera onder het scherm? Over deze nieuwigheid is al een tijdje gesproken, maar foto's van vivo van een paar weken geleden zijn overtuigend poco. Bovendien is het de afgelopen uren gelekt een vermeende schets toont Meizu 20 met supergeoptimaliseerde randen en een centraal perforatiegat.

Kortom, er zijn nog steeds veel twijfels, maar de nieuwste teaser lijkt de mogelijkheid aan te geven om een ​​Meizu 20 met Onder Display Camera. Zal het echt zo zijn?

⭐️ Ontdek de nieuwe weekfolder van GizChina met altijd verschillende exclusieve aanbiedingen en coupons.